AppleYleinen

Tällaiset akut löytyvät syksyllä julkaistavista Apple iPhone 13 -puhelimista – luvassa merkittävä parannus akunkestoon

Jäljitelmiä iPhone 13 -malliston puhelimista.

Applelta on odotettavissa jälleen syksyllä uusia iPhone-puhelimia, jotka kantavat huhujen mukaan nimeä iPhone 13 tai vaihtoehtoisesti iPhone 12s. Uusista iPhone-puhelimista on kuultu jo aikaisemminkin joitakin huhuja, mutta mitään täysin varmaa ei vielä ole tiedossa. Tällä kertaa uusin vuoto paljastaa Applen parantavan akunkestoa, sillä akkujen koot ovat suurentumassa.

Muun muassa analyytikko Ming-Chi Kuo on odottanut Applen tarjoavan iPhone 13 -puhelimissa suurempia akkuja. Apple hyödyntää puhelimissa kehittyneempää piirilevyjen asettelua, jonka avulla puhelimien sisälle saadaan enemmän tilaa. Lisäksi raportit ovat kertoneet kaikkien iPhone 13 -puhelimien olevan 0,26 millimetriä paksumpia kuin edeltäjänsä, joka johtunee myös suuremmista akuista. Puhelimiin odotettavan A15 Bionic -järjestelmäpiirin pitäisi olla myös energiatehokkaampi, joka vaikuttaa osaltaan akunkestoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuorein Kiinasta kantautuva huhu paljastaa akkujen suurenevan, kun tarkastellaan niitä milliampeeritunteina. Vuodon mukaan iPhone 13 Pro Max saisi 4352 milliampeeritunnin akun, iPhone 13 Pro saisi 3095 milliampeeritunnin akun, iPhone 13 saisi myös 3095 milliampeeritunnin akun ja iPhone 13 minissä nähtäisiin pienin 2406 milliampeeritunnin akku.

Akut olisivat siis hieman suurempia, sillä viime vuonna julkaistuissa iPhone 12 -puhelimissa oli selvästi pienemmät akut. iPhone 12 Pro Max tarjosi 3687 milliampeeritunnin akun, iPhone 12 Pro sisälsi 2815 milliampeeritunnin akun, iPhone 12 myös piti sisällään 2815 milliampeeritunnin akun ja iPhone 12 minissä oli pieni 2227 milliampeeritunnin akku.

Toistaiseksi kaikki tiedot uusista iPhone 13 -puhelimista kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan, sillä odotettuun julkaisuun on vielä kuukausia aikaa. Varmasti ennen syksyn julkaisua puhelimista tullaan kuulemaan jatkuvasti enemmän tietoja, joten myös ominaisuudet tarkentuvat lähempänä.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple