SamsungYleinen

Julkaisemattomien Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden hinta paljastui

Samsungin tulevista Galaxy Buds 2 -kuulokkeista nähtiin juhannuksena kuvavuoto, joka paljasti kuulokkeiden toteutuksen kokonaisuudessaan. Nyt samaisesta lähteestä on saatu kuulla toinen kuulokkeisiin liittyvä tieto, sillä 91mobiles.com-sivusto on nyt vahvistanut Galaxy Buds 2:n hinnoittelun.

Vuodon mukaan Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tulevat maksamaan 149-169 dollaria ainakin Yhdysvalloissa. Hinnoittelu on täysin samanlainen kuin Galaxy Buds+ -kuulokkeiden, jotka maksavat 149 dollaria. Nähtävästi Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat suorat seuraajat Galaxy Buds+ -kuulokkeille. Samsungin odotetaan julkaisevan uudet kuulokkeensa vasta myöhemmin tämän kesän aikana. Samsung on vahvistanut järjestävän kesän aikana Unpacked-tilaisuuden, jossa tullaan näkemään ainakin uudet Galaxy Watch 4 -älykellot sekä mahdollisesti taittuvanäyttöiset Galaxy Z -puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmissa kuvissa Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, violetti, valkoinen sekä vihreä. Latauskotelon sisäosa vastaa kuulokkeiden väriä, mutta muuten latauskotelo on kuvien perusteella kaikissa malleissa valkoinen. Latauskotelossa on kuvien perusteella myös kaksi LED-valoa, joista toinen on sisäpuolella ja toinen ulkopuolella.

Samsung on varustellut Galaxy Buds 2 -kuulokkeet AKG:n virittämällä äänentoistolla. Vuotokuvat vahvistavat kuulokkeissa olevan tulpallinen muotoilu, joka takaa paremman pysymisen korvissa sekä myös luonnollisen melun vaimennuksen. Kuvista voidaan päätellä kuulokkeissa olevan kaksi mikrofonia ulkopuolella ja lisäksi ulkopuolella nähdään latauspinnit ja sensorit, jotka tunnistavat kuulokkeiden korvissa olemisen. Tuoreimmat raportit kertovat kuulokkeista puuttuvan aktiivinen taustamelun vaimennus, joka on nähty aikaisemmissa Samsungin kuulokkeissa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung