GoogleYleinen

Tällaiset näytöt ovat tulossa Googlen syksyllä julkaistaviin Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimiin

Pixel 7 ja Pixel 7 Pro

Google on vahvistanut julkaisevansa syksyllä uudet huippuluokan Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimet, mutta ei paljastanut niistä kovinkaan paljoa. Puhelimista julkaistiin ainoastaan kuvia takaosasta, mutta etuosasta ei julkaistu mitään.

Tuorein raportti paljastaa kuitenkin hieman enemmän Googlen tulevista puhelimista, sillä tällä kertaa luvassa on tietoja laitteiden näytöistä. 9to5Google.com-sivusto on löytänyt tietoja siitä, että Pixel 7 -puhelimessa olisi 2400 x 1080 pikselin tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Pixel 7 Prossa on taasen 3120 x 1440 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttöjen tekniset tiedot ovat täysin samanlaisia kuin viime vuoden Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimissa. Tiedot ovat peräisin Android Open Source Project -ohjelmiston koodista. Google on luonut nimittäin kaksi uutta näyttöohjainta, jotka ovat nimiltään ”C10” ja ”P10”. Näillä odotetaan viitattavan Pixel 7 -puhelimen koodinimeen, joka on ”Ceetah” sekä Pixel 7 Pron koodinimeen, joka on ”Panther”.

Koodeista löytyy myös viitteitä siihen, että Pixel 7 ja Pixel 7 Pro tulevat saamaan täysin samat Samsungin valmistamat näyttöpaneelit, jotka ovat mallikoodeiltaan ”S6E3FC3” ja ”S6E3HC3”. Google on myös työstänyt tukea näytölle, jonka mallikoodi on ”S6E3HC4”, joka saattaa olla hieman uudistettu versio Pixel 6 Pron näyttöpaneelille. Tarkkuus ja virkistystaajuus pysyvät kuitenkin ennallaan, joten uudessa paneelissa voi olla parannuksia laatuun, kirkkauteen, virrankulutukseen tai muihin osa-alueisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 7 tulee tietojen mukaan olemaan hieman pienempi kuin Pixel 6, joten näyttöpaneeli on kutistunut 1 mm kapeammaksi ja 2 mm matalammaksi. Pixel 7 Pron koko on täysin identtinen Pixel 6 Pron kanssa, joten sama pätee myös näyttöön.

Todennäköisesti Pixel 7 -sarja tulee olemaan vain minimaalinen päivitys edeltäjiinsä, joten suuria muutoksia ei ole luvassa.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google