XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa edullinen Redmi 11 5G -puhelin – tekniset tiedot vuodon kohteena

Redmi 10 5G

Xiaomi on nähtävästi julkaisemassa pian uuden Redmi 11 5G -älypuhelimen, jos on uskomista tuoreimpia huhuja. Aikaisemmin maaliskuussa Xiaomi esitteli vasta Redmi 10 5G -puhelimen, jonka takia uutuusversion julkaiseminen on hieman erikoista. Teknisien tietojen valossa Redmi 11 5G voisi olla pitkälti sama puhelin kuin Redmi 10 5G.

91mobiles.com-sivuston julkaisemien tietojen mukaan Redmi 11 5G tulisi saamaan 6,58 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimen tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia odotetaan olevan 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua. Redmi 11 5G tulee tarjoamaan myös laajennettavan tallennustilan microSD-muistikortin avulla. Xiaomin kerrotaan varustelevan puhelimen 50 megapikselin pääkameralla, jonka rinnalla on 2 megapikselin kamera. Etuosaan on odotettavissa 5 megapikselin selfiekamera.

Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 18 watin teholla. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android, jonka päällä hyrrää MIUI-käyttöliittymä, mutta toistaiseksi tarkkaa versiotietoa ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin odotetaan julkaisevan Redmi 11 5G -puhelimen kesäkuun aikana Intiassa. Puhelimen 4 + 64 gigatavun version hinnaksi on kerrottu 13 999 rupiaa, joka vastaa noin 168 euroa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi