NothingYleinen

Tällaiset ovat Nothingin tulevat Ear (stick) -kuulokkeet – tietoja vuoti sertifioinnista

Nothing Ear (stick)

OnePlussan perustajan Carl Pein Nothing-yritys on julkaissut tähän mennessä sekä langattomat Nothing Ear (1) -kuulokkeet että Nothing Phone (1)puhelimen, jotka ovat tarjonneet kuluttajille kilpailukykyisiä ratkaisuja hyvällä hinnalla.

Nothingilta odotetaan lähiaikoina julkaistavaksi uusia langattomia Nothing Ear (stick) -kuulokkeita, joista yhtiö itse julkaisi muutamia kuvia viime viikolla. Nyt kuulokkeista on saatu enemmän tietoa FCC-sertifiointitietokannan kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden mallinumeroksi ilmoitetaan ”B157”, ja vuodon kohteena olevat kuulokkeet on rekisteröity Nothing Tecnology Ltd. -nimiselle yritykselle Lontooseen. Tietokannan tiedoista paljastuu kuulokkeiden sekä kuulokekotelon akun koko. Molemmista kuulokkeista löytyy 36 milliampeeritunnin akku ja latauskotelossa puolestaan on 350 milliampeeritunnin akku. Latauskoteloa ladataan USB-C-kaapelilla, jonka mitta on 31 senttimetriä.

Kuulokkeiden yhteyksistä vastaa Bluetooth 5.2, jonka toimintataajuus on 2402 megahertsin ja 2480 megahertsin välillä. Kuulokkeiden koko on tietokannan mukaan 140 x 32.5 millimetriä ja kuulokkeet toimitetaan sylinterinmuotoisessa pitkulaisessa kotelossa. Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden kotelo tulee olemaan Nothingille tuttuun tapaan läpinäkyvä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet avattuna live-kuvassa.

Nothing Ear (stick) -kuulokkeet sijoittuvat todennäköisesti alkuperäisten Nothing Ear (1) -kuulokkeiden alapuolelle ja sen odotetaan erottuvan alkuperäisistä kuulokkeista vastamelutoiminnon puuttumisella, joka löytyy Nothing Ear (1) kuulokkeista. Nothing Ear (stick) -kuulokkeet tullaan julkaisemaan todennäköisesti vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Mysmartprice

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing