XiaomiYleinen

Tältä näyttää ensi viikolla julkaistava POCO F4 GT -huippupuhelin – tuotekuvat vuodettiin jo nyt

POCO F4 GT

Xiaomin alabrändi Poco on julkaisemassa pian uuden Poco F4 GT -älypuhelimen globaaleille markkinoille ja kyseessä on odotettu olevan sama laite kuin jo Kiinassa julkaistu Redmi K50G. Puhelin esitellään ensi viikolla 26. huhtikuuta, mutta jo nyt nettiin on vuodettu tarkkoja tuotekuvia.

Viime vuonna valituilla markkinoilla nähtiin Poco F3 GT -puhelin, jolle nyt uusi Poco F4 GT on suora seuraaja. Vuotokuvat paljastavat Poco F4 GT- ja Redmi K50G -puhelimien olevan pitkälti samanlaisia puhelimia, mutta ainoat eroavaisuudet nähdään väreissä. Poco F4 GT on tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Stealth Black, hopea Knight Silver ja keltainen Cyber Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan puhelimesta on tulossa tarjolle kaksi muistivariantti, jotka ovat 8 + 128 gigatavua sekä 12 + 256 gigatavua. Toistaiseksi Poco F4 GT -puhelimen tarkasta hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole vuotoja, mutta ne paljastuvat varmasti ensi viikolla.

POCO F4 GT

Poco F4 GT -puhelimessa tiedetään olevan 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja puhelimessa on panostettu vahvasti jäähdytykseen. Lisäksi akku on kooltaan 4700 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata jopa 120 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 20 megapikselin tasoinen kamera. Poco F4 GT -puhelimessa on myös stereokaiuttimet, Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä erilliset sisäänrakennetut pelipainikkeet, jotka helpottavat mobiilipelien ohjaamista.

Lähde: Passionategeekz.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi