XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee POCO F4- ja POCO X4 GT -puhelimet 23. kesäkuuta globaaleilla markkinoilla – tällaisia puhelimia on tulossa

POCO F4 julkaistaan myös globaalisti.

Xiaomi on vihjaillut jo Intiassa julkaisevansa Poco F4 -puhelimen, mutta nyt Xiaomi on paljastanut julkaisevansa saman puhelimen myös globaalisti. Julkaisu järjestetään 23. kesäkuuta, mutta samalla Xiaomi tulee esittelemään myös uuden Poco X4 GT -älypuhelimen.

Poco F4 tulee olemaan edullisempi versio jo aikaisemmin julkaistusta Poco F4 GT -puhelimesta. Lisäksi uutuuspuhelin tulee olemaan pääosin sama laite kuin Xiaomin jo Kiinassa julkaisema Redmi K40S. Poco F4 on nähty myös useaan kertaan vuotojen kohteena, sillä esimerkiksi jättivuoto paljasti markkinointimateriaalit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on muun muassa Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi näyttönä toimii E4 Super AMOLED -paneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Poco F4 tulee saamaan myös 64 megapikselin tasoisen pääkameran, 4500 milliampeeritunnin akun sekä 67 watin pikalatauksen.

Tarkemmin Poco F4 -puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen tulevista puhelimista on Poco X4 GT, joka on aikaisempien huhujen mukaan täysin sama puhelin kuin Kiinassa vasta hiljattain julkaistu Redmi Note 11T Pro. Poco X4 GT tulee olemaan seuraaja viime vuonna julkaistulle Poco X3 GT -mallille. Xiaomi on julkaissut puhelimesta toistaiseksi yhden kuvan, joka vahvistaa Poco X4 GT:n olevan sama laite kuin Redmi Note 11T Pro.

Todennäköisesti suuria muutoksia puhelimeen ei ole tulossa. Tämän myötä on helppo olettaa puhelimessa olevan 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri, akunkesto on 5080 milliampeeritunnin akun varassa ja takaosassa on 64 megapikselin kolmoiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 11T Pro

Huhuissa on puhuttu myös Poco X4 GT+ -puhelimesta, joka olisi oma versionsa Redmi Note 11T Pro+ -puhelimesta. Redmi Note 11T Pro- ja Note 11T Pro+ -puhelimet ovat samanlaisia, mutta eroja löytyy akusta ja latauksesta. Redmi Note 11T Pro+ tarjoaa jopa 120 watin tehoisen pikalatauksen. Tarkemmin Redmi Note 11T Pro -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Xiaomi tulee julkaisemaan siis Poco F4- ja Poco X4 GT -puhelimet jo ensi viikolla 23. kesäkuuta. Tilaisuus järjestetään netin välityksellä.

Lähde: Twitter (Poco)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi