SamsungYleinen

Tältä näyttää ensi vuonna julkaistava Samsung Galaxy A53 – aivan kuten supersuosittu edeltäjänsä

Samsung Galaxy A53

Samsungilta odotetaan tulevien kuukausien aikana useita mielenkiintoisia Galaxy A -malliston älypuhelimia, joita ovat muun muassa Galaxy A13, Galaxy A33, Galaxy A53 sekä Galaxy A73. Kaikista puhelimista on kuultu joitakin yksityiskohtia, mutta nyt ensimmäiset kuvat on julkaistu Galaxy A53 -puhelimesta. Kyseessä on Samsungin ensi vuoden hittipuhelin, joka ei tule saamaan ulkoisesti merkittäviä uudistuksia.

Uudet vuotokuvat ovat peräisin OnLeaks-vuotajalta, joka paljastaa tasaisin väliajoin luotettavia CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia julkaisemattomista laitteista. Tällä kertaa vuorossa on Galaxy A53, joka on seuraaja Samsungin tänä vuonna julkaisemille Galaxy A52-, Galaxy A52 5G- sekä Galaxy A52s 5G -puhelimille. Uutta Samsung Galaxy A53 -puhelinta odotetaan julkaistavaksi keväällä 2022.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A53

Muotoilultaan Galaxy A53 on pitkälti identtinen Galaxy A52 -puhelimien kanssa, vaikka jotain muutoksia on toki havaittavissa. Vuotokuvien perusteella Samsung tulee luottamaan edelleen muovirakenteeseen, mutta tällä kertaa kehys ja takaosa ovat valmistettu eri osista. Lisäksi takaosa on aikaisempaa tasaisempi, eikä siinä ole pyöristyksiä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Kuvat paljastavat laitteen oikeassa reunassa olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joka viittaisi sormenjälkilukijan löytyvän näytöstä. Laitteen alareunaan Samsung on asettanut kaiuttimen, USB-C-liittimen sekä SIM-korttiluukun. Galaxy A53 -puhelimen etuosassa on jälleen tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on pieni etukameraa varten tehty reikä.

Huhujen mukaan Samsung tulee laittamaan puhelimeen 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelin sekä 64 megapikselin kamerasensorin. Huhuissa puhelimesta on odotettu neljää väriversiota, jotka olisivat musta, valkoinen, vaaleansininen sekä oranssi. Julkaisua on lupa odottaa tammi-maaliskuussa 2022.

Samsung Galaxy A53

Lähde: Digit.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung