GoogleYleinen

Tältä näyttää Googlen tuleva Pixel 8 -puhelin – ensimmäiset kuvat julki

Google Pixel 8

Eilen nähtiin ensimmäiset CAD-mallinnukseen perustuvat kuvat Googlen syksyllä julkaistavaksi odotettavasta Pixel 8 Prosta. Tänään samaiset vuodot ovat jatkuneet, sillä OnLeaks sekä MySmartPrice-sivusto ovat julkaisseet kuvia Pixel 8 -puhelimesta.

Pixel 8 -puhelimen kerrotaan olevan mitoiltaan 150,5 x 70,8 x 8,9 millimetriä, joten kyseessä olisi hieman kompaktimpi laite kuin viime vuoden Pixel 7. Puhelimen on kerrottu saavan 6,2 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, joka olisi myös hieman pienempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 8

Kuvien perusteella Pixel 8 on saamassa samanlaisen muotoilun kuin Pixel 8 Pro, mutta pienillä muutoksilla. Puhelin on valmistettu metallikehyksestä sekä lasipinnoista. Etuosassa on nähtävästi tasainen näyttöpaneeli, jossa on erittäin kapeat kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä.

Takaosassa on esillä tuttu koko puhelimen levyinen kamera-alue, joka on metallista valmistettu. Kameroita on nähtävillä kaksi, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Kuvien perusteella oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Alareunassa nähdään USB-C-liitin ja kaiutin. Yläreunassa on vain mikrofoni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 8

Googlen odotetaan hyödyntävän puhelimessa uusinta Tensor G3 -järjestelmäpiiriä, joka on valmistettu Samsungin kanssa. Tarkempia tietoja puhelimesta ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa ole.

Google saattaa antaa ensivilauksen Pixel 8- ja Pixel 8 Pro -puhelimista jo 10. toukokuuta Google I/O -kehittäjätapahtuman yhteydessä. Odotettavasti julkaisu kuitenkin tapahtuu vasta syksyllä.

Lähde: MySmartPrice

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google