AndroidHuaweiYleinen

Tältä näyttää Huawei Mate 10

Huawei on valmistautumassa julkaisemaan uusimman lippulaivapuhelimensa, eli Mate 10:n 16. lokakuuta. Nyt tuoreimmat vuodot ja huhut puhelimesta tarjoaa tunnettu vuotaja Steve Hemmerstoffer yhdessä intialaisen CompareRaja blogin kanssa.

Uusimmissa vuodoissa Huawei Mate 10 esiintyy 360-asteen videolla, joka paljastaa ulkoisesti puhelimen kokonaisuudessaan. Videolta voidaan päätellä, että Mate 10 tulee saamaan metallisen rungon sekä lasisen takaosan. Lisäksi verrattuna viime vuoden Mate 9 -malliin, niin Mate 10:ssä on sormenjälkilukija etupuolella. Puhelimen mitoiksi kerrotaan 150,2 x 77,5 x 8,4 mm, mutta kameroiden kohdalta Mate 10 on kuitenkin hieman paksumpi. Näytön kooksi kerrotaan 5,9 tuumaa sekä Huawei tulee säilyttämään 3,5 mm kuulokeliittimen. Mate 10:ssä on myös USB-C -tyypin latausliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei esitteli viime viikolla IFA-messuilla Kirin 970 -järjestelmäpiirin, jonka odotetaan tulevan Mate 10 -puhelimeen yhdessä 6 gigatavun RAM-muistilla. Lisäksi Huawei tulee todennäköisesti julkaisemaan ainakin Mate 10 Pro -puhelimen, jonka näyttö olisi perusversiota kapeampi sekä pidempi. Huaweilta on huhuiltu myös Mate 10 Lite -puhelinta, mutta tästä ei ole kuitenkaan vielä mitään tietoa.

 

Lähde: CompareRaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android