HuaweiYleinen

Tältä näyttää julkaisematon Huawei Nova 4e – Luvassa kolmoiskamera ja suuri näyttö

TMALL listasi Huawei Nova 4e -puhelimen sivuillansa.

Kiinalainen verkkokauppa TMALL on listannut sivuillansa vielä julkaisemattoman Huawei Nova 4e -älypuhelimen sekä kolme tuotekuvaa, joissa puhelin on esillä kolmessa väriversiossa. Huawein odotetaan julkaisevan puhelimen Kiinassa 14. maaliskuuta ja kyseessä on suurella todennäköisyydellä sama laite, joka tuodaan Euroopassa myyntiin Huawei P30 Lite -nimellä.

Kuvat paljastavat, että Nova 4e:n takaosassa on sormenjälkilukijan lisäksi kolmoiskamera. Kolmoiskameran pitäisi huhujen mukaan rakentua 24 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin laajakulmalinssistä sekä 2 megapikselin syvyyssensorista. Puhelimen etuosassa on nähtävillä suuri näyttö, jossa on vesipisaramainen loviratkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan Huawei Nova 4e tulisi rakentumaan Kirin 710 -järjestelmäpiirin ympärille ja näytön kooksi on ilmoitettu 6,15 tuumaa. Näytössä pitäisi olla myöskin Full HD+ -tarkkuus. Tietojen perusteella etukameran suuruus olisi jopa 32 megapikseliä. TMALL:n listaus Nova 4e -puhelimesta vahvistaa myöskin kaksi eri muistiversiota, joista halvemmassa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Kalliimmassa on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Akun kooksi odotetaan 3340 milliampeerituntia.

Kuvissa Huawei Nova 4e on esillä mustana, valkoisena sekä liukuvärjättynä sinisenä. Puhelin esitellään siis torstaina 14. maaliskuuta, joten julkaisua ei enää kauaa tarvitse odotella.

Lähde: TMALL

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei