MotorolaYleinen

Tältä näyttää julkaisematon Motorola Moto E13 – edullinen puhelin Unisoc-järjestelmäpiirillä

Motorola Moto E13 / Kuva: Mysmartprice.com

Motorola on julkistamassa todennäköisesti pian uusia edullisemman hintapisteen älypuhelimia, joista yksi on nähtävästi Moto E13. Vuodoistaan tunnettu sivusto Mysmartprice.com on julkistanut ensimmäisiä tuotekuvia Moto E13 -puhelimesta.

Vuotokuvat paljastavat laitteen muotoilun, joka jatkaa melko perinteikästä edullisien laitteiden ratkaisua. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on yksi kamerasensori sekä LED-salamavalo. Kamera-alueessa on myös teksti ”AI Camera”. Takaosassa on myös M-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto E13 / Kuva: Mysmartprice.com

Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli. Kehykset näytössä ovat paksut. Kuvien perusteella Moto E13 -puhelimen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimen alareunassa on esillä kaiutin, USB-C-liitin sekä mikrofoni.

Motorola on todennäköisesti valmistanut puhelimen pääasiassa muovista, mutta näyttöä on suojaamassa lasi. Kuvissa puhelin on esillä ainoastaan kultaisessa väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E13 on nähty aikaisemmin Geekbenchin suorituskykytestissä. Puhelimeen on nähtävästi tulossa Unisocin kehittämä T606-järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen odotetaan tuoreinta Android 13 -käyttöjärjestelmää, joka saattaa olla kevennetty Go-versio.

Muita tietoja Motorola Moto E13 -puhelimesta ei toistaiseksi ole. Todennäköisesti tiedot vahvistuvat viimeistään julkaisun aikaan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola