FacebookYleinen

Tältä näyttää Metan kehittämä älykello – vuotokuva paljastaa näytön etukameraloven

Tältä näyttänee Metan uusi älykello.

Meta on Facebookin uusi nimi, josta ilmoitettiin eilen. Yhtiön on tiedetty jo pitkään kehittävän älykelloa, josta on nyt vuotanut ensimmäinen todellinen kuva. Uudessa kuvassa Metan älykello näyttää mielenkiintoiselta, ja se on todennäköisesti haastamassa Applen suositut älykellot.

Bloomberg on julkaissut kuvan sekä muutamia tietoja älykellosta. Metan älykellon koodinimen tiedetään olevan ”Milan” ja nyt vuotokuva antaa ensivilauksen laitteesta. Silmiinpistävin kohta kellossa on näyttö, jossa on kapeat kehykset. Näytön alareunassa on erikoisesti etukameraa varten tehty lovi, joka on tuttu Android-puhelimista muutaman vuoden takaa. Erittäin harvoin älykelloissa nähdään kameroita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuva paljastaa nähtävästi kellossa olevan metallinen kehys, mutta muuten kyseessä on varsin perinteikäs älykello. Kuva on löytynyt Facebook View -sovelluksesta, joka on suunnattu Metan tuoreimmille älylaseille, jotka kantavat nimeä Ray-Ban Stories. Todennäköisesti älykellosta löytyvä kamera on tarkoitettu kuvien ja videoiden taltioimiseen, joita voi tarkastella Facebook View -sovelluksen kautta. Toistaiseksi kellon muista tiedoista ei ole vielä mitään tietoa.

Tietojen mukaan Meta on suunnitellut tuovansa älykellon markkinoille vuoden 2022 alussa, mutta toistaiseksi lopullista aikataulua ei ole vahvistettu.

Lähde: Bloomberg.com (maksumuurin takana)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Facebook