HMDNokiaYleinen

Tältä näyttää Nokia 2760 Flip -simpukkapuhelin – paljastui lähes kokonaan ennen julkaisua

Nokia 2760 Flip

HMD Global on panostanut alusta lähtien Nokia Originals -peruspuhelimiin, joissa yhtiö pyrkii tuomaan vanhoja Nokia-puhelimia nykypäivään. Aikaisemmin tänä vuonna nähtiin jo uusi Nokia 6310, mutta pian luvassa on myös uusi lisäys tuotemallistoon.

Jo aikaisemmin tunnettu vuotaja Evan Blass paljasti HMD Globalin julkaisevan pian Nokia 2760 Flip -mallinimeä kantavan puhelimen. Nimen perusteella kyseessä pääteltiin olevan uusittu versio vuonna 2007 julkaistusta Nokia 2760 -puhelimesta. Tällä kertaa Nokiamob.net-sivusto on saanut käsiinsä yhdysvaltalaisoperaattorin tukisivujen kautta kuvia sekä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden kuvien mukaan uudessa Nokia 2760 Flip -puhelimessa ei ole paljoakaan yhteistä alkuperäisen puhelimen kanssa, mutta molemmat ovat sentään simpukkapuhelimia. Puhelimen sisäpuolella on esillä värillinen näyttöpaneeli ja perinteikäs näppäimistö. Puhelin tarjoaa myös takaosassaan kameran ja salaman, mutta valitettavasti ulkopuolen näyttöä ei ole.

Vuodon mukaan uutuuspuhelin tulee olemaan HMD Globalin ensimmäinen KaiOS 3 -käyttöjärjestelmään perustuva puhelin. Nokia 2760 Flip tulee tarjoamaan lisäksi 3,5 mm kuulokeliittimen, SOS-painikkeen sekä USB-liitännän. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 109 x 57 x 19 mm ja painoa on 136 grammaa.

Näytössä tiedetään olevan 320 x 240 pikselin tarkkuus ja takaosassa on 5 megapikselin kamerasensori. Akunkesto on 1450 milliampeeritunnin akun varassa ja puhelimessa on 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muistikorttipaikalla tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 32 gigatavun microSD-muistikortin avulla. Nokia 2760 Flip tukee myöskin 4G-yhteyksiä.

Nokia 2760 Flip on ainakin aluksi nähtävästi tulossa yhdysvaltalaisen TracFonen valikoimiin, jonka takia vuotokuvissa nähdään operaattorin logo. Puhelin julkaistaan todennäköisesti hyvin pian, mutta viitteitä globaalista julkaisusta ei vielä ole.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD