OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 10T – uudet mallinnuskuvat paljastavat muotoilun kokonaisuudessaan

OnePlus 10T

OnePlussalta on huhuttu tänä vuonna enää vain yhtä huippuluokan älypuhelinta, joka olisi OnePlus 10T tai tarkemmin OnePlus 10T 5G. Puhelimesta on kuultu jo huhuja sekä nähty joitakin konseptikuvia, mutta nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut yhdessä Smartprix-sivuston kanssa tarkat mallinnuskuvat.

Uudet vuotokuvat perustuvat CAD-mallinnuksiin, joten ne antavat toistaiseksi parhaimman käsityksen OnePlus 10T -puhelimen muotoilusta. Puhelimeen voi kuitenkin olla tulossa joitakin muutoksia vielä, mutta yleisesti mallinnuskuvat ovat olleet hyvin luotettavia ja lähellä lopullista tuotetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10T

OnePlus 10T -puhelimen etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jossa on kapeat kehykset sekä etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on kamera-alue, joka vastaa lähes OnePlus 10 Prossa nähtyä toteutusta. Kameroita on kaksi ja niiden kaverina on ympyrämäinen LED-salamavalo. Takaosassa on lisäksi OnePlussan logo.

Kuvat paljastavat oikeassa kyljessä olevan virtapainike ja vasempaan kylkeen on saatu äänenvoimakkuuspainikkeet. OnePlus 10T -puhelimen alareunassa on SIM-korttiluukku, mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin. Yläreunaan OnePlus ei ole nähtävästi sijoittanut mitään, sillä se on tyhjä. Kuvat paljastavat puhelimesta puuttuvan OnePlussalle tuttu Alert Slider -kytkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10T

Verrattuna OnePlus 10 Prohon nähdään selviä eroavaisuuksia. OnePlus 10T on valmistettu muovikehyksestä alumiinikehyksen sijasta, näyttö on tasainen sekä takaosan lasi kaartuu hieman maltillisemmin reunoja kohden. Kyseessä on kuvien perusteella selvästi edullisempi puhelin kuin OnePlus 10 Pro, sillä OnePlus on lähtenyt jo rakenteessa säästelemään.

Aikaisempien vuotojen mukaan laitteessa olisi 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on odotettu MediaTekin kehittämää Dimensity 9000 -järjestelmäpiiriä, mutta nähtävästi tuoreimpien tietojen mukaan OnePlus on vaihtanut sen Qualcommin tuoreimpaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin. Puhelimeen on tulossa myös Android 12 sekä OxygenOS 12.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10T

Kameroiden osalta OnePlus 10T tulee tarjoamaan 32 megapikselin etukameran, mutta takaosan tärkein kamera on 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. OnePlus tulee tarjoamaan puhelimessa myös 150 watin tehoisen pikalatauksen, joka on selvästi tehokkaampi kuin OnePlus 10 Prosta löytyvä 80 watin lataus. Akun pitäisi olla kooltaan 4800 milliampeerituntia ja puhelimessa on näytönalainen sormenjälkilukija sekä stereokaiuttimet.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin OnePlus 10T tullaan julkaisemaan. Huhujen mukaan julkaisua voitaisiin odottaa vielä myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus