MotorolaYleinen

Motorola jatkaa vihjailuja 200 megapikselin kameralla varustellusta Moto X30 Pro -puhelimesta – odotetaan globaalisti myyntiin Edge 30 Ultrana

Motorola Edge 30 Ultra tai Motorola ”Frontier” saattaa kantaa Kiinassa nimeä Moto X30 Pro.

Motorola on julkaissut tänään uuden vihjauksen tulevasta 200 megapikselin kamerapuhelimestaan kiinalaisessa Weibo-palvelussa. Kiinassa puhelin on tulossa myyntiin selvästi Moto X30 Pro -mallinimellä, mutta globaalisti laitetta on odotettu myyntiin Edge 30 Ultra -mallinimellä. Aikaisemmin Motorola on julkaissut jo Edge 30– ja Edge 30 Pro -puhelimet.

Uudessa vihjailevassa julkaisussa kerrotaan Motorola Moto X30 Pro -puhelimen kamerajärjestelmän kolme erillistä polttoväliä. Laajimpaan kuvausalueeseen pystyvä kamera tarjoaa 35 mm polttovälin. Lisäksi puhelimessa on nähtävästi kaksi erillistä zoomikameraa, joista toisessa on 50 mm polttoväli, joka tarjoaa noin 1,4x zoomauksen. Lisäksi viimeisenä on vahvistettu olevan 85 mm polttoväli, jonka pitäisi tarjota vielä pidempi zoomaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen valossa Motorola ei tarjoisi puhelimessa erikoisesti ultralaajakulmakameraa, vaan keskittyy enemmän zoomaukseen. Toki ilmoitetut polttovälit eivät tätä sulje vielä pois laskuista, sillä huhuissa ultralaajakulmakameraa on odotettu. Aikaisemmin Motorola on jo vihjannut, että yhtiö tulee julkaisemaan maailman ensimmäisen 200 megapikselin kameralla varustellun puhelimen heinäkuussa. Lisäksi Motorola on vahvistanut käyttävänsä puhelimessa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Ultraan on huhuissa odotettu Samsungin kehittämää ISOCELL HP1 -sensoria, jossa on 200 megapikseliä. Sen avulla voidaan kuvata 12,5 tai 50 megapikselin kuvia ja se tukee 8K-videokuvausta 30 fps -tasolla. Motorolan uutuuspuhelimeen on odotettavissa kaartuva 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneeli 144 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi puhelimessa olisi 60 megapikselin selfiekamera, 4500 milliampeeritunnin akku sekä tehokas 125 watin pikalataus.

Kiinassa Motorola Moto X30 Pro julkaistaan heinäkuussa, mutta tarkkaa päivää ei ole vielä vahvistettu. Todennäköisesti hieman myöhemmin puhelin nähdään Motorola Edge 30 Ultrana myös globaalisti myynnissä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola