OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus Nord N10 -puhelimen seuraaja – yksityiskohtaiset mallinnuskuvat julkaistiin

Ensi viikolla OnePlus tulee julkaisemaan uudet OnePlus 9 -malliston huippupuhelimet, mutta myöhemmin yhtiöltä on lupa odottaa uusia laitteita myös Nord-älypuhelinmallistoon. CAD-mallinnuksiin pohjautuvista vuodoistaan tunnettu Steve Hemmerstoffer on nyt saanut käsiinsä OnePlus Nord N10 -puhelimen seuraajan yksityiskohtaisen mallinnuksen, joka paljastaa tulevasta puhelimesta varsin paljon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on OnePlus Ebba -koodinimellä tunnettu älypuhelin, joka on seuraaja viime vuoden syksyllä julkaistulle Nord N10 5G -puhelimelle. Kuvien perusteella merkittäviä muutoksia ei ole luvassa muotoiluun, sillä puhelimen etuosassa nähdään etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa nähdään lisäksi OnePlussan logot.

Kuvat vahvistavat laitteen oikeassa kyljessä olevan virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija ja vasemmassa kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet. OnePlussan kalliimmista puhelimista tuttua Alert Slider -kytkintä ei nähtävästi uuteen Nord-puhelimeen saada. Kuvat paljastavat laitteen alareunassa olevan myös kaiutin, USB-C-tyypin latausliitin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Vuodon mukaan puhelin olisi valmistettu kiiltävästä muovista ja mitoiksi on ilmoitettu 162,9 x 74,7 x 8,4 millimetriä.

Ebba-koodinimellä tunnetun puhelimen odotetaan saavan tasaisen 6,49 tuuman näyttöpaneelin ja tietyissä huhuissa laitteen on odotettu olevan teknisesti varsin lähellä nykyistä OnePlus Nord -puhelinta. Helmikuussa huhuttiin, että viime vuonna julkaistun OnePlus Nord N10 -puhelimen seuraajan nimi olisi OnePlus Nord N1 5G. Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, milloin nyt kuvissa nähty OnePlus Nord -malliston älypuhelinta tullaan julkaisemaan.

Lähde: Voice (Steve Hemmerstoffer)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus