XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi vahingossa tietoja ja kuvan Mi Band 6 -aktiivisuusrannekkeesta

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi on yksi maailman suurimmista puettavien laitteiden valmistajista, jonka yksi suosituimmista tuotteista globaalisti on edullinen Mi Band -aktiivisuusranneke. Viime vuonna yhtiö toi markkinoille Mi Band 5 -aktiivisuusrannekkeen ja nähtävästi seuraaja on tulossa jo hyvin pian. Xiaomi on lisännyt sivuillensa toistaiseksi julkaisemattoman Mi Band 6 -aktiivisuusrannekkeen EU-sertifiointitiedoston, joka paljastaa laitteesta tietoja sekä kuvan.

Mi.com-sivustolla julkaistun dokumentin perusteella Mi Band 6 tulee olemaan jälleen Xiaomin yhteistyökumppani Huamin kehittämä ja valmistama. Laitteen mallikoodiksi on ilmoitettu XMSH15HM ja dokumentin lopussa on kuva itse laitteesta. Kuvassa Mi Band 6 on esillä sivusuunnasta kuvattuna ja sen rinnalla on myös rannekkeen laturi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Band 6 -aktiivisuusranneke.

Ulkoisesti Xiaomi Mi Band 6 muistuttaa hyvin paljon edeltäjäänsä, mutta huhuissa rannekkeeseen on odotettu aikaisempaa suurempaa näyttöpaneelia. Mi Band 6 näyttää olevan valmistettu muovista ja ranneke on kuminen. Laturi on nyt nähtävästi magneettinen, joka yhdistetään rannekkeen alaosaan. Aikaisempien huhujen mukaan Mi Band 6 -rannekkeessa olisi tuki SpO2-mittaukselle, integroidulle Amazon Alexa -avustajalle sekä sisäänrakennettu GPS-yhteys. Mi Band 6 tulee saamaan odotuksien mukaan myös muut aikaisemmista rannekkeista tutut ominaisuudet, kuten sykkeen mittauksen, unen seurannan sekä lukuisia urheilutiloja.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi tulee julkaisemaan Mi Band 6 -aktiivisuusrannekkeen. Todennäköisesti montaa viikkoa siihen ei ole enää aikaa, sillä Xiaomi on lisännyt tietoja siitä jo omille sivuillensa. Xiaomilta odotetaan kevään aikana muun muassa Mi 11 -malliston huippupuhelimia, joten Mi Band 6 saatetaan julkaista niiden rinnalla.

Lähde: Mi.com, Notebookcheck.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi