OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus Nord N200 5G – myös ominaisuuksista kerrottiin lisätietoja

Tältä näyttää OnePlus Nord N200 5G.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoi jo aikaisemmin yhtiön julkaisevan OnePlus Nord CE 5G -puhelimen jälkeen vain Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoille edullisemman OnePlus Nord N200 5G -älypuhelimen. Tänään Lau on paljastanut laitteesta kuvan sekä muutamia sen ominaisuuksia Pcmag.com-sivuston haastattelussa.

Viime vuoden loppupuolella OnePlus esitteli Nord N10 5G- ja Nord N100 -älypuhelimet, joiden seuraajana toimii pian esiteltävä Nord N200 5G. Kyseessä tulee olemaan OnePlussan toistaiseksi edullisin 5G-älypuhelin, jonka odotetaan saavuttavan erityisesti Pohjois-Amerikassa suuren suosion operaattoreiden valikoimissa. OnePlussan mukaan Nord N200 5G tulee tarjoamaan monia viime vuoden Nord N10 5G -puhelimen ominaisuuksia selvästi edullisemmassa hintaluokassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on kertonut Nord N200 5G -puhelimen saavan 6,49 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Lisäksi julkaistu kuva vahvistaa puhelimen näytön vasemmassa yläkulmassa olevan etukameraa varten tehty reikä. Kuva paljastaa Nord N200 5G:n saavan myös laatikkomaisen kamera-alueen, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimessa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Nyt osittain paljastetun Nord N200 5G -puhelimen virallisesta julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta sen pitäisi tapahtua kesäkuun aikana. OnePlussan toimitusjohtajan Pete Laun mukaan Nord N200 5G on suuri askel eteenpäin, mutta yhtiön N10 ja N200 -mallit ovat silti täysin erilaiset ja mahdollisesti tulevaisuudessa on lupa odottaa Nord N20 5G -puhelinta.

Lähde: Pcmag.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus