OnePlusYleinen

OnePlus-pomo vahvisti: Uusi OnePlus Nord CE 5G tulossa 10. kesäkuuta – myös Nord N200 5G tulossa pian

OnePlus Nord

OnePlus on jo aikaisemmin tänään Intiassa vihjannut tulevasta julkaisusta, mutta nyt yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut Techradarin haastattelussa enemmän tietoja yhtiön suunnitelmista. Jo aikaisemmin tänä vuonna OnePlus on esitellyt OnePlus 9 -sarjan huippupuhelimet, joten kesällä odotetaan uusia Nord-malliston älypuhelimia.

Pete Laun mukaan OnePlussan tulevan Nord-malliston puhelimen virallinen nimi on OnePlus Nord CE 5G, jossa ”CE” on lyhenne sanoista ”Core Edition”. Puhelimen on kerrottu olevan uudistettu versio viime vuonna julkaistusta OnePlus Nord -puhelimesta. Lau on kertonut puhelimen tarjoavan alkuperäisen mallin avainominaisuuksia, johon on vielä lisätty muutamia lisätoimintoja. OnePlus Nord CE 5G:n kerrotaan olevan hieman vielä edullisempi. Lisäksi puhelin esitellään 10. kesäkuuta Euroopassa sekä Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussalta on haastattelun perusteella lupa odottaa myös Nord N200 5G -mallinimeä kantavaa älypuhelinta, joka tulee olemaan ainoastaan saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Puhelinta ei vielä julkaista 10. kesäkuuta, vaan sitä joudutaan odottaa hieman kauemmin. OnePlus ei toistaiseksi ole vahvistanut puhelimien tarkkoja ominaisuuksia, mutta todennäköisesti vielä ennen julkaisua niistä tullaan kuulemaan tarkempia yksityiskohtia.

Pete Lau ei kertonut OnePlus Nord CE 5G -puhelimen olevan suora seuraaja viime vuoden OnePlus Nordille, mutta samalla Lau ei myöskään vahvistanut erillisen mallin olevan tulossa tarjolle. Markkinoilla on odotettu myös OnePlus Nord 2 -puhelinta, joka julkaistaneen hieman myöhemmin. OnePlus Nord 2 -mallinimi nähtiin jo aikaisemmin OnePlussan omilla sivuilla, joka viitannee kyseisen mallin olevan tulossa.

Uusia Nord-malliston älypuhelimia on OnePlussalta luvassa kesän aikana useampia. Ensimmäisenä tullaan näkemään OnePlus Nord CE 5G, joka esitellään 10. kesäkuuta.

Lähde: Techradar.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus