RealmeYleinen

Tältä näyttää OnePlussan sisarbrändin ensimmäinen tabletti – uusia kuvia ja tietoja paljastui

Oppon tytärbrändi ja OnePlussan sisarbrändi Realme on vahvistanut julkaisevansa myöhemmin tänä vuonna ensimmäisen tablettinsa. Tabletista on nähty jo aikaisemmin 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia, mutta nyt Mysmartprice.com-sivusto on saanut käsiinsä virallisia tuotekuvia sekä muutamia uusia teknisiä tietoja.

Uutuustabletin tiedetään kantavan nimeä Realme Pad ja julkaisua odotetaan kolmannen neljänneksen aikana, eli heinä-syyskuussa. Vuotokuvat vahvistavat Realmen tulevan julkaisemaan tabletin kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa ja kulta. Tabletti on valmistettu tietojen mukaan alumiinista ja värit ovat kaksisävyisiä. Laitteen takaosassa on pyöreä kamera-alue ja etuosassa nähdään kohtuullisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli. Tabletin yläreunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet ja vasemmassa kyljessä virtapainike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Realme Pad saa 10,4 tuuman suuruisen näyttöpaneelin ja etukamera löytyy näytön yläpuolelta keskitetysti. Tablettiin odotetaan 8 megapikselin tasoista etukameraa, jolla voidaan ottaa selfiekuvia tai vaikkapa puhua videopuheluita. Laitteen yhteen reunaan on tulossa kaksi kaiutinta, USB-C-latausliitin sekä nähtävästi reikä stylus-kynää varten. Realme on suunnitellut ensimmäisen tablettinsa vain 6,8 millimetrin paksuiseksi.

Tablettiin on lupa odottaa myös suurta 7100 milliampeeritunnin akkua, 6 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Joidenkin tietojen mukaan tabletissa olisi Snapdragon 768G -järjestelmäpiiri, mutta tietoa ei ole vielä varmistettu useamman vuodon avulla. Todennäköisesti lähiviikkoina Realme Pad -tabletista tullaan kuulemaan uusia tietoja.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme