RealmeYleinen

Voisiko OnePlus Pad näyttää tältä? Tytärbrändi Realmen ensimmäisestä tabletista paljastui kuvia

Realme Pad

Kiinalainen BBK Electronics on astumassa kuluvan vuoden aikana myös tablettimarkkinoille, sillä Realme on vahvistanut pian olevan tulossa ensimmäinen tablettilaite. Samaan konserniin kuuluvat myös OnePlus ja Oppo, joilta odotetaan myös tabletteja. Esimerkiksi OnePlus haki jo aikaisemmin tavaramerkkiä OnePlus Pad -nimelle, joka viitannee suunnitelmiin tabletista. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäisiä kuvia Realme Pad -laitteesta, joka voi antaa myös esimakua OnePlussan tabletista.

Steve Hemmerstoffer on julkaissut CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia Realme Pad -tabletista, jotka paljastavat laitteen varsin perinteikkään muotoilun. Tulevan tabletin mitoiksi on kerrottu 246,1 x 155,8 x 6,8 millimetriä, joten kyseessä on todella ohut laite. Yleinen muotoilu laitteessa muistuttaa Applen tuoreimpia iPad-tabletteja, sillä myös Realme on viimeistellyt laitteen kehykset tasaiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen etuosassa on varsin kookkailla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, joka ei tarjoa suurempia yllätyksiä. Näyttö on todennäköisesti kooltaan noin 10,4 tuumaa ja kehyksessä nähdään etuosan kameran sijainti. Realme Pad on takaosaltaan tasainen ja vasemmassa yläkulmassa on hieman muusta rungosta ulkoneva pyöreä kameratoteutus. Takaosan oikeassa alakulmassa nähdään myös selvästi Realmen logo.

Tietojen mukaan Realme Pad tulee saamaan tuen myös erilliselle stylus-kynälle. Toistaiseksi laitteesta ei ole tarkempia tietoja, eikä myöskään teknisistä tiedoista ole kuultu huhuja. Realmen odotetaan julkaisevan tabletin tämän vuosineljänneksen aikana tai aikaisin lokakuussa. Ensimmäinen tabletti on Realmelta tulossa, ja se on nyt kuvissa nähty.

Ei olisi kovin kaukaa haettu, että OnePlussan ensimmäinen tabletti muistuttaisi vahvasti Realmen tablettia. OnePlus ja Realme ovat käytännössä Oppon tytärbrändejä, jonka takia brändit jakavat paljon resursseja. Lisäksi OnePlus on aikaisemminkin tuonut myyntiin Oppon ja Realmen laitteita pienillä muutoksilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme