RealmeYleinen

Tältä näyttää OnePlussan sisarbrändin tuleva Realme Pad Mini -tabletti

Realme Pad Mini

OnePlussan sisarbrändi Realme julkaisi jo viime vuonna ensimmäisen tablettinsa, joka oli Realme Pad. Nähtävästi jatkoa on luvassa, sillä nyt ensimmäiset vuotokuvat paljastavat Realme Pad Mini -tabletin muotoilun.

Vuotokuvassa Realme Pad Mini on esillä takaosastaan ja tabletista on tulossa nähtävästi ainakin hopea väriversio. Tabletti on todennäköisesti valmistettu muovista tai alumiinista, ja takaosassa on yksi kamerasensori. Kameran alapuolella on teksti ”8.0MP AI Camera”, joka vahvistaa kameran olevan 8 megapikselin tasoinen. Takaosassa nähdään myös Realmen logo. Tabletin toisessa kyljessä on myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme Pad Mini

Toistaiseksi tabletin etuosasta ei ole nähty kuvia. Tietojen mukaan Realme Pad Mini tarjoilisi 8,7 tuuman kokoisen näytön. Etuosaan odotetaan myös 5 megapikselin tasoista selfiekameraa. Tehoista odotetaan vastaavan Unisoc T616 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toiminee vanha Android 11.

Realme Pad Minin odotetaan saavan myös 6400 milliampeeritunnin kokoisen akun, jota voidaan ladata 18 watin teholla. Tabletin odotetaan olevan myös vain 7,6 millimetriä paksu.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin Realme Pad Mini tullaan julkaisemaan. Tablettia voidaan odottaa myös Euroopan markkinoille, sillä aikaisemmin julkaistu Realme Pad saapui myös myyntiin Intian lisäksi Euroopassa.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme