SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy A14 – tunnettu vuotaja julkaisi mallinnuskuvat

Samsung Galaxy A14

Samsung julkisti Galaxy A13 5G -puhelimen jo viime vuoden joulukuussa ja 4G-versio nähtiin maaliskuussa. Korealaisjätti on jo valmistelemassa uutta edullista Galaxy A -malliston puhelinta, sillä nyt Galaxy A14 nähdään ensimmäistä kertaa mallinnuskuvissa. Kuvat ovat OnLeaksin käsialaa ja ne perustuvat CAD-mallinnuksiin.

Galaxy A14 -puhelimessa tullaan näkemään Infinity-U-näyttö, jossa etukameraa varten tehty lovi on U-kirjaimen muotoinen. Huhujen mukaan näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja se olisi kooltaan 6,8 tuumaa. Näyttöön on odotettavissa Full HD+ -tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A14

Takaosaltaan Galaxy A14 tulee näyttämään Galaxy A13 5G -puhelimelta, sillä tarjolla on kolme kameraa yhdessä LED-salamavalon kanssa. Laitteen oikeassa kyljessä on havaittavissa äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on SIM-korttiluukku. Alareunassa nähdään USB-C-liitin, 3,5 mm kuulokeliitin, mikrofoni sekä kaiutin. Yläreunassa on vain mikrofoni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A14

Galaxy A14 -puhelimen mitoiksi on kuvien perusteella laskettu 167,7 x 78,7 x 9,3 millimetriä. Kyseessä on 0,5 mm paksumpi kuin Galaxy A13 -sarjan puhelimet, joka voisi viitata kasvavaan akun kokoon. Galaxy A13 -puhelimessa oli 5000 milliampeeritunnin akku.

Muita tarkempia tietoja Galaxy A14 -puhelimesta ei toistaiseksi ole. Todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung