MotorolaYleinen

Tuleva taittuvanäyttöinen Motorola Razr nyt esillä myös videolla – tällainen puhelin on Motorola ”Maven”

Motorolan tuleva Razr-puhelin. / Kuva: Evan Blass

Motorolan tuleva taittuvanäyttöinen älypuhelin on ollut otsikoissa useaan otteeseen viime viikkoina, mutta vuodot eivät näytä hiipuvan. Tuleva puhelin kuuluu selvästi Motorolan tuttuun Razr-tuotemallistoon ja vuodot ovat kertoneet laitteen koodinimen olevan ”Maven”. Puhelimesta on nähty aikaisemmin vuotokuvia, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut puhelimesta videon.

Video paljastaa laitteen sisäpuolen taittuvan näyttöpaneelin, joka on aikaisempaa hieman suurempi. Näytössä on kohtuulliset kehykset, mutta sen yläreunassa on nyt pienempi etukameraa varten tehty reikä, kun vielä edeltäjissä oli kookas lovitoteutus. Video paljastaa myös puhelimen ulkopuolen näyttöpaneelin, joka on tuttuun Motorolan tyyliin jälleen varsin kookas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Video ei käytännössä paljasta enää kauheasti mitään uutta, sillä samat yksityiskodat ovat paljastuneet myös kuvista. Puhelimen ulkopuolella Motorola on selvästi ottamassa enemmän oppia Samsungin suosituista Galaxy Z Flip -puhelimista, sillä ulkonäytön alapuolella on kaksi kamerasensoria yhden sijasta.

Aikaisemmat kuvat ja uusi video paljastavat Motorolan käyttävät laitteen valmistusmateriaaleina alumiinia sekä lasia. Lisäksi laitteen oikeassa reunassa on virtapainike, jonka yhteyteen Motorola on sijoittanut sormenjälkilukijan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on aikaisemmin vihjaillut, että uusi taittuvanäyttöinen Razr-puhelin saisi tehonsa Qualcommin uusimmasta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä. Kyseessä olisi merkittävä muutos, sillä aikaisemmin Motorola on hyödyntänyt vain keskiluokan järjestelmäpiirejä taittuvissa puhelimissaan. Motorolan odotetaan tarjoavan puhelinta 8 tai 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Motorola Maven / Kuva: Evan Blass

Motorola Razr on saamassa vuotojen mukaan 3.0 tuuman ulkopuolen näytön, joka on hieman suurempi kuin edeltäjässä ollut 2.7 tuuman näyttö. Lisäksi taittuva päänäyttö tulee olemaan 6.7 tuumaa edeltäjän 6.2 tuuman näytön sijasta. Taittuvan näytön valmistajan kerrotaan olevan kiinalainen China Star.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa pitäisi olla kaksoiskamera, joka koostuu f/1.8-aukolla varustellusta 50 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, joka toimii myös makrokamerana. Etuosaan on tulossa yksi 32 megapikselin kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Julkaisua odotetaan aluksi Kiinan markkinoilla heinä-elokuussa ja luvassa on väriversiot musta Quartz Black ja sininen Tranquil Blue. Puhelinta odotetaan myöhemmin myös globaalisti myyntiin.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola