SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – näytössä edelleen lovi

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra / Kuva: OnLeaks

Samsungin on huhuttu julkaisevan uudet Galaxy Z Flip 5- ja Galaxy Z Fold 5 -älypuhelimet jo heinäkuussa, ja tarkka päivämäärä on raporttien mukaan 26. heinäkuuta. Huhujen mukaan Samsung julkistaisi samalla myös muita uusia tuotteita, kuten Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit.

Jo aikaisemmin on nähty CAD-mallinnukseen perustuvia vuotokuvia Galaxy Tab S9+ -tabletista, mutta tällä kertaa tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut samanlaiset kuvat myös Galaxy Tab S9 Ultrasta. Kuvat paljastavat vain minimaalisesti uudistuvan muotoilun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra / Kuva: OnLeaks

Suurta muutosta ei ole luvassa. Takaosassa on nyt kaksi erillistä kameraa, eikä varsinaista kamera-aluetta ole. Etuosassa on tuttu pienillä kehyksillä varusteltu näyttö, jonka takia myös näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty lovi.

Vuotojen mukaan tabletin mitat olisivat 326,4 x 208,6 x 5,5 millimetriä ja painoa voisi olla 737 grammaa. Tablettiin odotetaan myös 11 200 milliampeeritunnin akkua sekä 45 watin tehoista pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra / Kuva: OnLeaks

Huhut ovat myös povanneet Samsungin tuovan tablettiin tällä kertaa IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden. Lisäksi odotuksissa on Android 13 -käyttöjärjestelmä yhdessä One UI 5.1 -käyttöliittymän kanssa.

Tehoista vastannee Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa. Vuodot povaavat 8 + 128 gigatavun version saavan UFS 3.1 -tallennustilan, mutta muissa muistiversioissa olisi UFS 4.0 -versio.

Tarkemmat tiedot tableteista saadaan todennäköisesti lähempänä julkaisua.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra / Kuva: OnLeaks

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung