SamsungYleinen

Raportti: Samsung julkistaa uutuuksia 26. heinäkuuta – luvassa Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 ja paljon muuta

Samsung Galaxy Z Flip 5

Aikaisemmin on jo kuultu raportteja siitä, että Samsung suunnittelisi loppuvuoden tärkeintä julkaisutilaisuutta hieman normaalia aikaisempaan ajankohtaan. Huhuissa on povattu julkaisua heinäkuun loppuun, vaikka yleisesti Samsung on järjestänyt julkaisut elokuussa. Nyt Etelä-Koreasta kantautuva uusi raportti antaa jopa tarkan julkaisupäivämäärän.

Chosun-julkaisun mukaan Samsung tulee julkaisemaan uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimet 26. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Samaan aikaan korealaislähde kertoo puhelimien tulevan myyntiin pari viikkoa myöhemmin, eli 11. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin kerrotaan myös järjestävän julkaisutilaisuuden tällä kertaa Soulissa, eli kotimaassaan Etelä-Koreassa. Aikaisemmin tilaisuudet on järjestetty Yhdysvalloissa, mutta ei kuitenkaan enää. Samsung ei ole itse vahvistanut julkaisua, mutta todennäköisesti siihen ei mene enää montaa viikkoa.

Julkaisemalla uutuuspuhelimet normaalia aikaisemmin Samsung pystyy tekemään suuremman välin syyskuussa julkaistaviin Applen tuleviin iPhone 15 -puhelimiin. Tämä voi helpottaa Samsungia myymään enemmän taittuvanäyttöisiä älypuhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 5

Uusien taittuvien puhelimien rinnalla Samsung saattaa julkistaa myös paljon muuta. Ainakin yksi tulevista uutuuksista on Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit, joita odotetaan useampaa.

Galaxy Z -sarjan puhelimet on nähty jo aikaisemmin tarkoissa mallinnuskuvissa, jotka ovat vahvistaneet Galaxy Z Fold 5:n olevan pieni päivitys edeltäjään. Galaxy Z Flip 5 on saamassa suurimman uudistuksen ulkopuolen näyttöönsä, joka on selvästi aikaisempaa kookkaampi. Molempiin puhelimiin odotetaan myös Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Taittuvanäyttöisten puhelimien markkinoille on nyt useita tulijoita, sillä esimerkiksi Motorola ilmoitti esittelevänsä uudet puhelimensa 1. kesäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Motorolalta odotetaan jopa kahta taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta muistuttavaa puhelinta.

Lähde: Chosun.com (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung