SamsungYleinen

Samsung Galaxy A25 5G -puhelin esitellään pian – Tarkat kuvat, tiedot ja hinnoittelu paljastuivat

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Winfuture.de

Samsung valmistautuu päivittämään Galaxy A -mallistoaan myös Euroopassa. Aikaisemmin yhtiön on esitellyt Galaxy A05- ja Galaxy A05s -puhelimet valituilla markkinoilla, mutta seuraavaksi markkinoille tuodaan Galaxy A25 5G. Puhelin tulee saataville joulukuussa ja nyt siitä on vuodettu tarkat tuotekuvat ja tekniset tiedot.

Galaxy A25 5G tulee jatkamaan tuttua A-sarjan muotoilua, joten sen osalta ei ole yllätyksiä. Väriversioita on ainakin kolme, jotka ovat vihreä, harmaa sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 6,5 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2340×1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus.

Samsung on laittanut puhelimeen Exynos 1280 -järjestelmäpiirin, jossa on kahdeksan ydintä ja maksimikellotaajuus on 2,2 gigahertsiä. Järjestelmäpiirissä on myös integroitu 5G-modeemi. Galaxy A25 5G tulee tarjoamaan 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Winfuture.de

Kameroita on takaosassa kolme, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera. Samsung on saanut kameran linssiin f/1.8-aukon sekä optisen kuvanvakautuksen. Pääkameran rinnalla on 8 megapikselin f/2.2aukolla varusteltu ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etukameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

Vuodon mukaan puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Muita ominaisuuksia ovat NFC, Bluetooth 5.1 sekä perinteikäs 3.5 mm kuulokeliitin. Puhelimeen on tulossa kaksi nanoSIM-korttipaikkaa ja muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti. Sormenjälkilukija sijaitsee virtapainikkeessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Winfuture.de

Käyttöjärjestelmänä tulee olemaan Googlen uusin Android 14, jonka päällä hyrrää One UI 6.0 -käyttöliittymä.

Tietojen mukaan Samsung tulee aloittamaan Galaxy A25 5G -puhelimen myynnin Euroopassa 7.-19.12. välisenä aikana ja hinta tulee olemaan noin 269-289 euroa.

Samsung Galaxy A25 5G / Kuva: Winfuture.de

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung