OnePlusYleinen

OnePlus 11R -puhelimesta julkaistiin tarkkoja tuotekuvia – myös OnePlus Nord Buds 2 -kuulokkeet tulossa

OnePlus Ace 2 (11R) ja OnePlus Buds Ace (Nord Buds 2).

OnePlus tulee esittelemään globaaleille markkinoille monia uutuuslaitteita 7. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Aikaisemmin yhtiö on vahvistanut jo OnePlus 11– ja OnePlus 11R -huippupuhelimet, OnePlus Pad -tabletin, OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet sekä mekaanisen näppäimistön. Tulossa on myös toiset kuulokkeet ja samalla OnePlus 11R -puhelimesta on julkaistu tarkkoja kuvia.

OnePlus 11R on suunnattu Intian markkinoille, mutta samainen puhelin julkaistaan myös Kiinan markkinoille nimellä OnePlus Ace 2. Merkittäviä eroavaisuuksia puhelimissa ei nähdä nimien lisäksi. OnePlus on nyt paljastanut puhelimesta tarkkoja kuvia, jotka vahvistavat muotoilun. OnePlus 11R tulee olemaan yleisilmeeltään samanlainen kuin OnePlus 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 2 (OnePlus 11R)

Puhelimen takaosassa on pyöreä kamera-alue, joka yhdistyy puhelimen kehykseen. Kameroita on kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salama. Kamerat eivät tarjoa Hasselbladin kanssa kehitettyjä toimintoja, jotka OnePlus 11 -mallista löytyvät. OnePlus 11R tulee saamaan myös Alert Slider -tilakytkimen.

Kuvien perusteella OnePlus 11R tulee saamaan reunoilta kevyesti kaartuvan näyttöpaneelin. Näytössä etukamerareikä on laitettu keskitetysti yläreunaan. OnePlus tulee esittelemään puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat mattapintainen musta sekä kiiltäväpintainen sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Ace 2 (OnePlus 11R)

OnePlus on aikaisemmin vahvistanut puhelimen saavan Qualcommin viime vuonna julkaiseman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Puhelimeen odotetaan myös 6,67 tuuman kokoista näyttöpaneelia, 50 megapikselin kolmoiskameraa,  5000 milliampeeritunnin akkua sekä 100 watin pikalatausta. Tarkemmat huhut OnePlus 11R -puhelimesta voi lukea aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Samaan aikaan OnePlus on kertonut julkistavan Kiinan markkinoille myös uudet OnePlus Buds Ace -kuulokkeet. Kyseisiä kuulokkeita odotetaan globaaleilla markkinoilla myyntiin OnePlus Nord Buds 2 -mallinimellä. Todennäköisesti kuulokkeet julkaistaan vasta myöhemmin globaalisti uusien Nord-puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Ace -kuulokkeet muistuttavat ulkoisesti Nord Buds -kuulokkeita, mutta myös eroavaisuuksia on havaittavissa. Kuvissa kuulokkeet nähdään kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja kuulokkeista ei ole vahvistettu.

Lähde: Weibo (kiinaksi), Opposhop.cn (kiinaksi) 1, 2, OnePlus.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus