HuaweiYleinen

Tältä näyttää verenpaineen mittauksella varusteltu älykello – vuotokuvissa Huawei Watch D

Vuotokuvat Huawei Watch D -älykellosta.

Huawein on tiedetty kehittävän älykelloa, jossa on verenpaineen mittaus ja sen julkaisua odotetaan hyvin pian. Huawei tulee raporttien mukaan järjestämään 23. joulukuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa julkaisutilaisuuden älykellon ja muiden tuotteiden julkaisua varten. Huawei ei ole kuitenkaan itse vielä virallisesti vahvistanut julkaisutilaisuutta.

Ennen varsinaista julkaisua nettiin on vuodettu live-kuvia Huawei Watch D -älykellosta, jonka odotetaan olevan Huawein ensimmäinen verenpaineen mittauksella varusteltu kello. Vuotokuvat ovat yhdenmukaisia aikaisempien vuotojen sekä odotuksien kanssa. Huawei Watch D:n muotoilu olisi neliömäinen tutumman pyöreän älykellomuotoilun sijasta. Kellon oikeassa reunassa on kaksi fyysistä painiketta, jotka ovat ”Home” ja ”Health”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvien perusteella älykello tulee tukemaan käyttäjän korkean ja matalan veren paineen sekä sykkeen mittaamista. Tietojen mukaan Huawei olisi integroidut Watch D -kellon sisälle ”paineistetun pussin”, joka simuloisi todellista verenpaineen mittausprosessia. Tämän ansiosta tiedot olisivat tarkempia kuin esimerkiksi kilpailijoilla. Verenpaineen mittauksen lisäksi Huawei Watch D:n pitäisi tukea myös EKG-mittausta.

Huawei Watch D -älykellosta ei valitettavasti vielä ole kovin tarkkoja tietoja olemassa, mutta vuotaneen myyntipakkauskuvan mukaan käyttöjärjestelmänä olisi HarmonyOS. Aikaisemmin Huawei on jo ilmoittanut tehneensä läpimurron ranteesta mitattavan verenpaineen mittaustekniikan kanssa ja uusi kello on läpäissyt lääketieteellisten laitteiden testit.

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin kellon julkaisua voidaan odottaa Kiinassa 23. joulukuuta. Samassa tilaisuudessa saatetaan nähdä myös uudet taittuvanäyttöiset Mate V -älypuhelimet sekä monia muita tuotteita.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei