OnePlusYleinen

Vuoto: OnePlus ”Ivan” on todennäköisesti Nord 2 CE – saamassa AMOLED-näytön ja Dimensity 900 -järjestelmäpiirin

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus kehittää uusia Nord-malliston älypuhelimia kovaa tahtia, sillä aikaisemmin on nähty kuvia jo OnePlus Nord N20 5G -puhelimesta ja tällä kertaa on kuultu ensimmäiset tiedot OnePlus ”Ivan” -puhelimesta. Kyseessä odotetaan olevan OnePlus Nord 2 CE, jonka tekniset tiedot ovat nyt vuotaneet 91mobiles.com-sivuston ansiosta.

Tulevan puhelimen koodinimi on ”Ivan” ja mallikoodin tiedetään sertifiointitietojen perusteella olevan ”IV2201”. Vaikka huhuissa mainitaan puhelimen markkinointinimen olevan OnePlus Nord 2 CE, niin tieto kannattaa kuitenkin ottaa pienellä varauksella vastaan. Kyseessä saattaa olla myös jokin muu Nord-malliston älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden vuodon mukaan OnePlus Nord 2 CE tulisi saamaan 6,4 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämä Dimensity 900 -järjestelmäpiirin, joka takaa keskiluokassa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. OnePlussan kerrotaan suunnittelevan puhelimelle 6 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Käyttöjärjestelmänä on huhun mukaan tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää OxygenOS 12 -käyttöliittymä. Kameroiden osalta OnePlus Nord 2 CE tulee tarjoamaan huhun perusteella 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Puhelimeen on odotettavissa myöskin 4500 milliampeeritunnin akku 65 watin pikalatauksella.

Jos kyseessä on todella OnePlus Nord 2 CE, niin odotettavasti puhelin tarjoaa edeltäjänsä tapaisesti näyttöön integroidun sormenjälkilukijan. Odotettavasti puhelimessa ei olisi OnePlussalle perinteistä Alert Slider -kytkintä, mutta mukaan on saatu kuitenkin stereokaiuttimet ja 3,5 mm kuulokeliitin. Muotoilusta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta rakenne pitäisi koostua muovikehyksestä sekä lasisestä takapinnasta.

Toistaiseksi tarkkaa julkaisun ajankohtaa ei ole tiedossa, mutta sitä voidaan odottaa tammi-helmikuun aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus