OnePlusViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Suurin osa ei ostaisi OnePlussan tablettia, vaikka sellainen julkaistaisiin

OnePlussan tabletti nousi jälleen viime viikolla pinnalle, sillä lähteiden mukaan OnePlus valmistautuu sellaisen julkaisuun ensi vuoden alkupuolella. Tämän innoittamana SuomiMobiilin viikkokysymyksessä tarkasteltiin kuinka moni todella ostaisi OnePlussan tabletin, jos sellainen tulisi tarjolle.

Vastauksia viikkokysymykseen saatiin jälleen kiitettävästi ja tuloksien perusteella OnePlus-tabletti ei välttämättä olisi yhtä hyvä idea, mitä voisi odottaa. Vastaajista 53,41 prosenttia kertoi, ettei ostaisi OnePlus-tablettia ja 46,59 prosenttia vastaajista kuitenkin ostaisi. Mielipiteet OnePlussan tabletista jakautuvat kahtia, mutta suurin osa ei tulisi sellaista kuitenkaan ostamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syitä voi olla monia, miksi OnePlussan tablettia ei tultaisi hankkimaan, joista yksi on varmasti Android-käyttöjärjestelmä. Android-tabletit ovat usein olleet ainoastaan viihdekäyttöön, eikä ne ole yhtä paljoa tuottavuuteen keskittyviä kuin Applen tabletit tai Windows-tabletit. SuomiMobiilin lukijat nostivat myös esille laitteen hinnan, sillä yhden vastaajista mukaan tabletin hinta ei saisi nousta yli 500 euroon. Lisäksi yhden vastaajan mukaan mieluummin ostettaisiin Nokian tabletti kuin OnePlussan tabletti.

Tuoreimpien huhujen mukaan OnePlus tulisi julkaisemaan ainakin valituilla markkinoilla ensi vuoden alkupuolella ensimmäisen Android-tablettinsa. Huhuissa on puhuttu OnePlus Pad -tabletista ja ainakin Intiassa julkaisua odotetaan vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Toistaiseksi julkaisusta Euroopassa tai Suomessa ei ole raportteja, mutta ainakin loogista olisi tuoda tabletti jossain kohtaa myös laajemmin saataville.

Tabletista ei ole kuultu vielä mitään tarkkoja vuotoja, mutta sellainen on huhujen mukaan varmasti kehitteillä. Eikä OnePlussan tabletista ole epäilystäkään, sillä myös emobrändi Oppo kehittää omaa tablettiansa ja sisarbrändi Realme on jo tablettinsa julkaissut.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Ostaisitko OnePlus-tabletin, jos sellainen olisi tarjolla?

En
53.41%
Kyllä ostaisin!
46.59%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus