YleinenZTE

Tältä näyttää ZTE:n tuleva RedMagic 7 -pelipuhelin – TENAA paljasti tietojen lisäksi kuvat

ZTE RedMagic 7 TENAA:n julkaisemissa kuvissa.

ZTE:n on odotettu julkaisevan alkuvuoden aikana uuden RedMagic 7 -pelipuhelimen, josta on kuultu joitakin tietoja jo sertifiointien kautta. Tällä kertaa Kiinan televiranomainen Tenaa on listannut puhelimen tarkat kuvat ja tekniset tiedot tietokannassaan.

Kuvien perusteella RedMagic 7 olisi jälleen pelihenkinen laite, joka käy ilmi takaosan kuvioinneista. Puhelimen takaosassa on keskitetty kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä kolmion muotoinen LED-salamavalo. Takaosassa o nähtävästi jonkinlainen tuuletusaukko ja RedMagic-logo. Kuvat vahvistavat etuosassa olevan tasainen näyttöpaneeli ja etukamera on sijoitettu näytön yläpuolelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 7 -puhelimen vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa reunassa on virtapainike. Oikeassa reunassa on selvästi esillä myös pelipainikkeet, jotka ovat reunan ylä- ja alapäädyissä. Tenaan listauksen mukaan puhelimen mitat ovat 170,57 x 78,33 x 9,5 millimetriä ja painoa olisi 215 grammaa.

Puhelimessa on tietojen mukaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on kerrottu olevan myös 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. RedMagic 7:n näyttö on tietojen mukaan kooltaan 6,8 tuumaa ja se tarjoaa Full HD+ -tarkkuuden.

Kameroita kerrotaan olevan takaosassa kolme, joista tärkein on 64 megapikselin pääkamera. Takaosan muiden kameroiden tietoja ei ole vielä paljastunut, mutta etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Tenaa ilmoittaa akun kooksi 2190 milliampeerituntia, mutta kyseessä on todennäköisesti yhden akun koko ja niitä pitäisi olla kaksi. ZTE:n on odotettu tarjoavan RedMagic 7 -puhelimessa jopa 165 watin tehoisen pikalatauksen, mutta sitä Tenaa ei vahvista.

Puhelimessa on Android 12 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää ZTE:n oma Nubia UI -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE:n voidaan odottaa julkaisevan RedMagic 7 -puhelimen lähiviikkojen aikana, mutta vielä tarkkaa päivämäärää ei ole vahvistettu.

Lähde: zd.taf.org.cn (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen