OPPOYleinen

Tältä näyttävät OnePlussan emobrändin tulevat Reno 9 -sarjan puhelimet – tunnettu vuotaja paljasti tuotekuvat

Oppo Reno 9 Pro

OnePlussan emobrändi Oppon on odotettu julkaisevan vielä marraskuun aikana kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Reno 9 -sarjan älypuhelimet. Reno-sarja on ollut yksi Oppon suosituimmista ja niitä on myyty myös globaaleilla markkinoilla. Tunnettu vuotaja Evan Blass on saanut käsiinsä kolmen julkaisemattoman puhelimen kuvat, jotka antavat hyvän käsityksen tulevista laitteista.

Oppo on julkaisemassa kolme puhelinta, jotka ovat Reno 9, Reno 9 Pro sekä Reno 9 Pro+. Kaikissa puhelimissa nähdään paljon yhtäläisyyksiä. Nähtävästi Reno 9- ja Reno 9 Pro -mallit on valmistettu muovikehyksestä sekä lasipinnoista. Reno 9 Pro+ on saamassa alumiinista valmistetun kehyksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reno 9 ja Reno 9 Pro saavat takaosaansa kaksi kameraa sekä kaksi LED-salamaa. Kamerat ulkonevat hieman, mutta itse kamera-alue on muun takaosan tasalla. Reno 9 Pro+ -mallissa kamera-alue näyttää ulkonevan muusta rungosta ja puhelimessa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kaikki puhelimet saavat maltillisesti kaartuvan näyttöpaneelin, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Huhujen mukaan Reno 9 -puhelimessa olisi 6,7 tuuman OLED-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tarjolla olisi OmniVisionin kehittämä 64 megapikselin pääkamera ja 32 megapikselin selfiekamera. Tehoista on huhuttu vastaavan Qualcommin kehittämän Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen on huhuttu myös 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 67 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Reno 9 Pro+

Toistaiseksi yksityiskohtaisia huhuja on kuultu vain perusmallista. Oppon on huhuttu käyttävän Reno 9 Pro+ -mallissa mahdollisesti MediaTekin kehittämää Dimensity 8000 -järjestelmäpiiriä sekä 50 megapikselin pääkameraa, joka perustuu Sony IMX766 -sensoriin. Vuotokuvien perusteella Reno 9 Pro+ tulee saamaan myös Oppon kustomoiman MariSilicon-kuvaprosessorin. Tarkempia tietoja ei kuitenkaan ole vielä vuotanut.

Odotettavasti julkaisu tapahtuu aluksi Kiinassa ja myöhemmin mahdollisesti globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO