VivoYleinen

Vivo X90 -sarjan lippulaivapuhelimet esitellään 22. marraskuuta – ainakin yhteen puhelimista odotetaan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä

Vivo X90 -sarjan puhelin.

Vivo on vahvistanut esittelevänsä 22. marraskuuta yhtiön seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimensa. Kyseessä on Vivo X90 -sarja, jotka julkaistaan ainakin aluksi vain Kiinassa, mutta myöhemmin ne saatetaan nähdä valituilla globaaleilla markkinoilla.

Odotuksissa on kolme uutuuspuhelinta, jotka ovat Vivo X90, Vivo X90 Pro sekä Vivo X90 Pro+. Vivo on jo tänään julkaissut ensimmäisiä kuvia yhdestä puhelimistaan ja kolmesta väriversiosta. Tulossa on värit punainen, sininen sekä musta. Muotoilu on mielenkiintoinen, sillä takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on neljä kameraa ja takaosassa on tyyliä tuomassa metallinen viiva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo X90 tulee todennäköisesti olemaan yksi ensimmäisistä puhelimista MediaTekin uusimman huippuluokan Dimensity 9200 -järjestelmäpiirillä. Puhelimeen on huhuttu 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Vivo X90 Pro -puhelimen tarkasta järjestelmäpiiristä ei ole tietoa, mutta Vivo käyttänee ainakin Vivo X90 Pro+ -puhelimessa Qualcommin tulevaa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä. Puhelimeen on odotettavissa myös 1 tuuman kokoinen Sony IMX989 -sensori pääkameraksi. Kaikkien puhelimien osalta yhteistyötä on tehty Zeissin kanssa, joten kameroiden pitäisi olla avainasemassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki tiedot tarkentuvat kuitenkin jo ensi viikolla. Qualcomm tulee esittelemään Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirinsä myöhemmin tällä viikolla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo