SamsungYleinen

Tämäkin vielä, nyt paljastui Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen käyttöopas – vahvistaa kolme ikävää puutetta

Huhut ja vuodot Samsungin odotetusta Galaxy S21 FE -puhelimesta eivät ole hiipumassa, sillä jälleen puhelimesta on kuultu hieman uusia tietoja. Tällä kertaa nettiin on vuodettu puhelimen täysimittainen käyttöopas, josta paljastuu kuvia laitteesta sekä siinä on mainittuna puhelimen ominaisuuksia.

Käyttöoppaan mukaan Galaxy S21 FE on saamassa IP68-luokituksen mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden, eli puhelin voidaan pudottaa kokonaan veteen 1,5 metrin syvyydelle 30 minuutiksi. Lisäksi vahvistus saadaan ultraäänisormenjälkilukijalle, näytön korkealle virkistystaajuudelle ja puhelimen muotoilulle. Luonnollisestikaan käyttöoppaassa ei ole tarkkaan listausta teknisistä ominaisuuksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tulee tarjoamaan Galaxy S21 FE -puhelimessa kolmoiskameran, joka koostuu pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä telekamerasta. Puhelimesta on tulossa ainakin neljä väriversiota, jotka ovat musta, vihreä, violetti ja valkoinen. Galaxy S21 FE tukee myös ominaisuuksia, kuten Dolby Atmos, Wireless DeX, Samsung Pay, langaton lataus sekä käänteinen langaton lataus.

Vahvistus saadaan myöskin siihen, ettei Samsung tule toimittamaan puhelimen mukana enää laturia, vaan sellainen on ostettava erikseen. Galaxy S21 FE ei saa enää myöskään 3,5 millimetrin kuulokeliitintä, joten puhelimessa on luotettava langattomiin kuulokkeisiin tai kuulokeadapteriin. Käyttöopas ei mainitse sanallakaan muistikorttipaikkaa, joten Galaxy S21 FE ei välttämättä saa tukea laajennettavalle tallennustilalle.

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy S21 FE -puhelimessa olisi 5 nanometrin prosessilla valmistettu Snapdragon 888- tai Exynos 2100 -järjestelmäpiiri, ainakin 6 gigatavua RAM-muistia sekä 2009 x 1080 pikselin tasoinen 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttö. Näyttöön on odotettu myöskin 120 hertsin virkistystaajuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S21 FE saanee myös 4500 milliampeeritunnin akun sekä kolmoiskameran, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin telekamerasta. Galaxy S21 FE -malliin odotetaan värikästä rakennetta sekä IP68-luokituksen mukaista vedenkestävyyttä. Samsungin tuotemallistossa Galaxy S21 FE on edullisempi lippulaivapuhelin, joka tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Puhelinta koskeviin huhuihin ja tietoihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Joidenkin huhujen mukaan Samsung saattaisi julkaista Galaxy S21 FE -puhelimen jo parin viikon sisällä, mutta Koreasta kantautuvien tietojen mukaan julkaisu on jouduttu nähtävästi siirtämään jopa lokakuulle asti.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Note 20 Ultra käytetään loppuun asti..suosittelen👍

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung