MotorolaYleinen

Motorola Edge 20 Pro -puhelimesta julkaistiin tarkka vuotokuva – kohokohtina 108 MP pääkamera ja 5x periskooppikamera

Motorola tulee todennäköisesti tällä viikolla 29. heinäkuuta julkaisemaan globaalisti uudet Edge 20 -sarjan älypuhelimet, joita on huhuissa odotettu peräti kolmea kappaletta. Uutuuspuhelimet ovat tietojen mukaan Motorola Edge 20, Edge 20 Pro sekä Edge 20 Lite. Tänään luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan Motorola Edge 20 Pro -mallista.

Kuva paljastaa jo aikaisemmin vuotaneen muotoilun, joka vastaa Motorolan aikaisempien puhelimien muotokieltä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, LED-salama sekä LED-salama. Yksi kameroista on 108 megapikselin tasoinen pääkamera, jonka rinnalla on ultralaajakulmakamera sekä 5x optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera. Takaosassa nähdään myös Motorolan logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Kuva paljastaa laitteen oikeassa reunassa olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmassa kyljessä on Google Assistant -painike. Kuvasta voidaan päätellä puhelimen olevan valmistettu muovikehyksestä sekä lasi- tai muovitakapinnasta.

Puhelimessa on aikaisempien vuotojen mukaan 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneeli 2400 x 1080 pikselin tarkkuudella. Motorola Edge 20 Pron odotetaan saavan 4230 milliampeeritunnin akun sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän. Puhelimessa on 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128, 256 tai 512 gigatavua. Järjestelmäpiirinä puhelimessa toimii huhujen perusteella Snapdragon 870.

Tietojen mukaan Motorola Edge 20 Prossa olisi 108 megapikselin tasoinen pääkamera sekä 16 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera, jolla voidaan kuvata myös makrokuvia. Kolmas kameroista on 8 megapikselin periskooppikamera, joka tarjoaa 5x optisen zoomauksen. Motorola on laittanut puhelimen etuosaan 32 megapikselin tasoisen etukameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen julkaisua odotetaan 29. heinäkuuta, jolloin Motorola on luvannut julkaisevan jotain uutta.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola