AndroidHuaweiYleinen

Tässä on Huawein julkaisematon Enjoy 9 Plus

Tunnettu ja luotettava vuotaja Evan Blass on julkaissut tänään Twitter-tilillänsä uuden kuvan, jossa kerrotaan esiintyvän Huawein toistaiseksi julkaisematon Enjoy 9 Plus -älypuhelin. Blass kertoi twiitissään myös muutamia tulevan puhelimen tärkeimpiä teknisiä tietoja.

Kuvassa Huawei Enjoy 9 Plus esiintyy tyylikkäässä punertavassa liukuvärissä ja esillä on niin laitteen taka- kuin etuosakin. Edessä on nähtävissä suuri lovella varusteltu kosketusnäyttö, kun takaosassa on kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija Huaweille tutussa paikassa. Blass kertoo puhelimen saavan 6,5 tuuman LCD-näytön, jonka tarkkuus on 1080 x 2340 pikseliä. Tehoista puhelimessa on vastaamassa Huawein tuore keskiluokan Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on ainakin 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistun Nova 3 -mallin tapaisesti myös Enjoy 9 Plus tarjoaa neljä kameraa. Etuosassa on 16 + 2 megapikselin kaksoiskamera ja takaosasta löytyy 13  + 2 megapikselin kaksoiskamera. Akunkooksi Evan Blass on ilmoittanut 4000 milliampeerituntia ja käyttöliittymänä Huawei tulee hyödyntämään EMUI 8.2 -versiota.

Toistaiseksi ei ole mitään tietoa, milloin Huawei aikoo julkaista Enjoy 9 Plus -puhelimen.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android