MotorolaSingles’ DayYleinen

Tässä on yksi parhaimmista Singles’ Dayn puhelintarjouksista – huippuluokan Motorola Moto G100 vain 349 euroa

Motorola Moto G100

Singles’ Day, eli sinkkujen päivä on yksi suurimmista alennuspäivistä ja se järjestetään tänään 11. marraskuuta. Monet jälleenmyyjät ovat laittaneet alennukseen monenlaisia tuotteita ja myös uuden älypuhelimen pystyy hankkimaan tuntuvista alennuksista. Pikaisella tarkastelulla kovin varteenotettavia tarjouksia ei toistaiseksi ole löytynyt, mutta yksi silmiinpistävimmistä on Motorola Moto G100.

Monet jälleenmyyjät tarjoavat Moto G100 -puhelinta vain 349 euron hintaan, joka tarkoittaa 150 euroa pois normaalista hinnasta. Kyseessä on Motorolan tehokkain Moto G -malliston älypuhelin, sillä sen tehoista on vastaamassa Snapdragon 870 -huippupiiri. Moto G100 tuli Suomessa myyntiin keväällä ja laitteen mukana toimitaan myös paljon lisätarvikkeita Motorolan Ready For -alustaa varten. Puhelimen kaikki jälleenmyyjät voi tarkistaa alapuolella olevan Hintaseuranta-palvelun linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G100 on ensimmäinen Moto G -malliston huippupuhelin, mutta myös samalla pitkästä aikaa mielenkiintoinen alemman hintapisteen huippupuhelin Motorolalta. Puhelimessa on muun muassa suuri 6,7 tuuman näyttö 90 hertsillä, tehokas Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri sekä 64 megapikselin kolmoiskamera. Motorola tarjoaa puhelimessa myös suuren 5000 milliampeeritunnin akun sekä tuoreimman Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin arvostelleet puhelimen, joten siihen pystyy tutustumaan tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola