OnePlusYleinen

Tältäkö näyttää OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition -erikoispuhelin? Tunnettu vuotaja julkaisi kuvan

OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition. / Kuva: Evan Blass.

OnePlus vahvisti jo aikaisemmin tällä viikolla julkaisevansa ensi viikolla uuden erikoisversion Nord 2 -älypuhelimesta. Kyseessä on OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition -nimeä kantava puhelin, jonka tärkeimmät yksityiskohdat on jo vahvistettu, mutta yhtäkään kuvaa laitteesta ei ole julkaistu. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on saanut käsiinsä tarkan kuvan puhelimesta.

Kuva on julkaistu Evan Blassin Twitter-tilillä, joka paljastaa muutamia jo aikaisemmin vuotaneita yksityiskohtia. Puhelimen sormenjälkilukijan animaatio on Pac-Man-aiheinen ja Always-on-display-näyttö on kustomoitu myös erilaiseksi. Lisäksi puhelin on kuvassa jonkinlaisessa lego-viritelmässä, jossa on Pac-Man-teemainen ilme, sillä esillä on muun muassa pelin haamut. Oikeastaan mitään muuta ei kuvasta voida saada selville. Tietysti kaikki vuodot kannattaa ottaa aina pienellä varauksella vastaan, mutta Evan Blass on yksi luotettavimmista vuotajista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Aikaisemmin tällä viikolla OnePlus itse vahvisti, että uusi OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition -erikoisversio on pohjimmiltaan täysin sama laite kuin OnePlus Nord 2. Erikoisversioon on kerrottu tehdyn muutamia ulkoisia muutoksia sekä ohjelmiston optimointeja teeman ympärillä. OnePlus on kertonut puhelimen takaosan lasissa olevan muun muassa pimeässä hohtava labyrintti, joka ei nyt julkaistu vuotokuva kuitenkaan paljasta.

Yksi tärkeä erikoisuus on myös pelillistetty ohjelmisto, jonka kerrotaan tekevän puhelimesta hauskemman. Pelillistetyllä ohjelmistolla OnePlus tarkoittaa sitä, että Pac-Man-matkustaa Nord-maailmassa ja saavuttaa erilaisia vaiheita. Lisäksi OnePlus on laittanut ohjelmistoon yllätyksiä, jotka käyttäjät saavat itse löytää käyttämällä puhelinta. Puhelimessa kerrotaan olevan esiasennettuna myös Pac-Man 256 -mobiilipeli, joka sopii erinomaisesti puhelimen teemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on  aikaisemmin vahvistanut tuovansa OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition -erikoispuhelimen myyntiin ensi viikolla 16. marraskuuta. Puhelimen hinnaksi on kerrottu 529 euroa ja se on tarjolla Euroopassa 12 + 256 gigatavun muistiversiossa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus