MotorolaYleinen

Tässä ovat Motorola Moto G13 ja Moto G23 – vuodot paljastavat lähes kaiken

Motorola Moto G23

Motorola on julkistanut jo valituilla markkinoilla Moto G53 5G -älypuhelimen, mutta yhtiö on valmistelemassa myös useita muita puhelimia. Viime viikolla ruotsalainen verkkokauppa paljasti Moto E13-, Moto G23- ja Moto G73 5G -puhelimien hinnat ja väriversiot. Nyt nettiin on vuodettu tarkat tiedot ja kuvia Moto G13- ja Moto G23 -puhelimista.

The Tech Outlook -sivusto on saanut käsiinsä tuotekuvia ja teknisiä tietoja molemmista puhelimista. Puhelimissa on paljon samaa, mutta tietysti tekniikan osalta Moto G13 on hieman karsitumpi. Motorola tarjoaa laitteissa Moto G -mallistolle tutun muotoilun. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on tasainen näyttöpaneeli etukamerareiällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimissa on samanlainen 6,5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 400 nitin kirkkaus. Puhelimien tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Helio G85 -järjestelmäpiiri, joten 5G-yhteyksiä ei ole tarjolla.

RAM-muistia on vuodon mukaan 4 gigatavua, mutta Moto G23 tarjoaa suuremman 128 gigatavua tallennustilan ja Moto G13 vastaavasti 64 gigatavun tallennustilan. Akku on molemmassa 5000 milliampeerituntia, mutta Moto G23 tukee 30 watin pikalatausta ja Moto G13 vain 20 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G23:n kolmoiskamera koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Moto G13 ei tarjoa ultralaajakulmakameraa, vaan se on korvattu 2 megapikselin syvyyskameralla. Moto G23 tarjoilee 16 megapikselin etukameran, kun Moto G13 on varusteltu 8 megapikselin kameralla.

Motorola valmistautuu julkaisemaan puhelimet Googlen tuoreimmalla Android 13 -käyttöjärjestelmällä. Puhelimet ovat myös IP52-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestäviä. Muita ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G23 tullaan julkaisemaan useassa väriversiossa, joita ovat harmaa, valkoinen sekä sininen. Moto G13 on nähty vuotokuvissa ainakin harmaassa värissä. Moto G23 maksaa vuotojen mukaan 199 euroa, mutta Moto G13 maksanee vieläkin vähemmän.

Lähde: The Tech Outlook, Dualntech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola