OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlussan ensimmäinen mekaaninen näppäimistö – julkaisu luvassa 7. helmikuuta

OnePlussan tuleva näppäimistö.

OnePlus kertoi joulukuussa laajentavansa brändinsä valikoimaa mekaanisiin näppäimistöihin. Vielä tuolloin OnePlus kertoi julkaisun tapahtuvan vuoden 2023 alussa, mutta nyt on paljastettu myös tarkka julkaisuaika. Näppäimistö esitellään OnePlus 11 -puhelimen rinnalla 7. helmikuuta.

Näppäimistöstä on julkaistu ensimmäinen vihjaileva video jo nyt, joka paljastaa paljon muotoilusta sekä ominaisuuksista. Näppäimistön väri on hopea ja siinä on punaisia yksityiskohtia. Näppäimistö voidaan yhdistää langallisesti tai langattomasti. Lisäksi siinä on yksi USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on kertonut näppäimistössä olevan alumiinirunko, joka tuo mukanaan ”ensiluokkaisen” kokemuksen. Näppäimistön pitäisi olla suunnitellun toimimaan saumattomasti Windows- ja Mac-käyttäjillä. Näppäimistön luvataan olevan myös yhteensopiva Linuxin kanssa.

Näppäimistön luvataan olevan myös monipuolinen ja tarjoavan paljon ominaisuuksia. Näppäimien kytkimet ovat vaihdettavissa ja tarjolla kerrotaan olevan avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Ohjelmisto helpottaa RGB-valaistuksen mukauttamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näppäimistö ei ole OnePlussan käsialaa, vaan se on toteutettu osana OnePlus Featuring -alustaa. Näppäimistön kanssa on tehty yhteistyötä näppäimistövalmistaja Keychronin kanssa. Julkaisu tapahtuu 7. helmikuuta, mutta näppäimistö siirtyy massatuotantoon vasta maalis-huhtikuussa. Odotettavasti tuotteen pystyy myöhemmin tilaamaan myös Suomeen.

Julkaistun videon näppäimistöstä voi katsoa alapuolelta.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus