OnePlusYleinen

Tässä ovat OnePlus Nordin ja OnePlus Budsien hinta- ja saatavuustiedot Suomessa

OnePlus on tänään esitellyt uuden keskihintaisen OnePlus Nord -älypuhelimen sekä varsin edulliset OnePlus Buds -täyslangattomat nappikuulokkeet. Suomessa molemmat uutuustuotteet ovat tulossa saataville elokuun alussa samaan aikaan, mutta ennakkomyynti alkaa jo heti julkaisun jälkeen 21. heinäkuuta kello 18.00.

Uusi OnePlus Nord on edullinen 5G-älypuhelin, joka tarjoaa Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin, jopa 12 gigatavua RAM-muistia, 48 megapikselin neloiskameran sekä Warp Charge 30T -pikalatauksen. OnePlus Buds -kuulokkeet ovat taasen avonaisella rakenteella varustellut täyslangattomat nappikuulokkeet, joiden kohokohta on hyvä akunkesto sekä saumaton yhteys OnePlussan puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord tulee myyntiin kahdessa muistiversiossa, jotka ovat 399 euroa maksava 8 + 128 gigatavun versio sekä 499 euroa maksava 12 + 256 gigatavun versio. Tarjolla on kaksi väriversiota, jotka ovat sininen Blue Marble sekä Gray Onyx. Ennakkomyynti alkaa tänään 21. heinäkuuta ja toimitukset lähtevät käyntiin 4. elokuuta.

OnePlus Buds -kuulokkeet ovat tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, harmaa ja valkoinen. Kuulokkeet tulevat ennakkomyyntiin tänään 21. heinäkuuta ja toimitukset alkavat 4. elokuuta.

SuomiMobiilin ensituntumat OnePlus Nord -puhelimesta sekä OnePlus Buds -kuulokkeista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Kattavampi arvostelu julkaistaan hieman myöhemmin. Alapuolella on listattuna OnePlussan uutuustuotteiden hinta ja saatavuustiedot Suomen markkinoilla.

 • OnePlus Nord (8 + 128 Gt) – 399 euroa
  • Värit: Blue Marble ja Gray Onyx
  • Saatavuus: Ennakkomyynti alkaa 21. heinäkuuta kello 18.00, myynti alkaa 4. elokuuta
 • OnePlus Nord (12 + 256 Gt) – 499 euroa
  • Värit: Blue Marble ja Gray Onyx
  • Saatavuus: Ennakkomyynti alkaa 21. heinäkuuta kello 18.00, myynti alkaa 4. elokuuta
 • OnePlus Buds – 89 euroa
  • Värit: Sininen, harmaa ja valkoinen
  • Saatavuus: Ennakkomyynti alkaa 21. heinäkuuta kello 18.00, Myynti alkaa 4. elokuuta
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Todella kiinnostavaa… Not.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus