OPPOYleinen

Tässä ovat OnePlussan emobrändin tulevat Oppo Find N3 Flip -puhelin sekä Watch 4 Pro -älykello – Julkaisu ensi viikolla

Oppo Find N3 Flip

Oppo on vahvistanut julkistavansa uusia huipputason tuotteita kotimarkkinoillaan Kiinassa 29. elokuuta, eli ensi viikolla. Luvassa on ainakin kaksi uutuutta, jotka ovat taittuvanäyttöinen Oppo Find N3 Flip sekä uusi Oppo Watch 4 Pro -älykello.

Molemmista uutuuksista on nyt julkaistu virallisia tuotekuvia useiden eri tahojen kautta, mutta suurin osa niistä on suoraan Oppolta. Oppo Find N3 Flip tulee olemaan pitkälti samanlainen kuin muutama kuukausi sitten julkaistu Find N2 Flip, joten nopealla aikataululla ei ole saatu suuria muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Find N3 Flipin ulkopuolella on nyt uutuutena pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kameraa sekä Hasselblad-logo. Kameroiden alapuolella on LED-salamavalo. Oppo luottaa tuttuun suureen ulkopuolen näyttöön, joka on kameran rinnalla. Laitteen sisäpuolella on taittuva näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Laite on valmistettu metallin lisäksi lasista.

Puhelimen pitäisi olla huippuluokkainen, sillä tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 9200 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia kerrotaan olevan 12 tai 16 gigatavua. Sisäpuolen näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se perustuu LTPO AMOLED -tekniikkaan virkistystaajuuden yltäessä korkeintaan 120 hertsiin. Ulkopuolen näyttö on 3 tuuman kokoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tärkein kamera on 50 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 48 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 32 megapikselin 2-kertainen telekamera. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä. Oppo Find N3 Flipin akun pitäisi olla 4300 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä ladattaisiin 67 watin teholla.

Oppo Watch 4 Pron pitäisi olla mielenkiintoinen älykello. Siinä odotetaan olevan 5 päivän akunkesto älytilassa ja 14 päivän akunkesto kevyemmässä käytössä. Tehoista vastannee Snapdragon W5 -järjestelmäpiiri ja mukana odotetaan olevan 8-kanavainen sykesensori sekä 16-kanavainen veren happisensori. Mukana olisi myös EKG-tuki sekä lämpötilasensori. Kellon näyttö perustunee LTPO-tekniikkaan ja mukana on 2 gigatavua muistia.

Julkaisu on luvassa siis 29. elokuuta Kiinan markkinoilla. Myöhemmin myös OnePlussan on odotettu julkaisevan ensimmäisen taittuvan puhelimensa, joka olisi tarkoitettu globaalisti myyntiin.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO