Black FridayYleinen

Tässä ovat parhaimmat poiminnat Gigantin ja Powerin Black Friday -ennakkotarjouksista

Black Fridayn ennakkotarjoukset ovat olleet tänään kovassa kysynnässä ja myös SuomiMobiilissa olemme katsoneet läpi jo verkko-operaattoreiden Elisan, Telian ja DNA:n parhaimmat puhelintarjoukset, jonka lisäksi olemme käyneet läpi jo Verkkokauppa.comin sekä Veikon Koneen tarjoukset. Tällä kertaa vuorossa ovat Gigantin sekä Powerin Black Friday -ennakkotarjoukset, ja tässä artikkelissa tutustumme parhaimpiin älypuhelintarjouksiin.

Myös Gigantilla sekä Powerilla on tarjouksissa hyvin vastaavia tuotteita samoilla hinnoilla kuin monilla muillakin jälleenmyyjillä. Gigantti ei erotu joukosta oikeastaan millään tarjouksellaan, vaikka mukana on myös todella hyviä alennuksia. Esimerkiksi Galaxy A42 5G -puhelimen hinta on 249 euroa, kun taasen huippuluokan Motorola Edge+ -puhelimen hinta on laskenut 669 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Powerilla on tarjolla samoja tuotteita, mutta valikoimassa erityisesti Samsung Galaxy S20 Ultra poikkeaa muista. Samsungin kevään huippupuhelin maksaa 949 euroa, joka on noin 449 euron alennus normaalihintaan (1399€). Lisäksi Powerilla alennuksesta löytyy Huawei P40 Pro, joka maksaa 899 euroa, joka tarkoittaa 150 euron alennusta 1049 euron lähtöhinnasta.

Alapuolella on vielä listattuna mielestämme parhaimmat Gigantin sekä Powerin älypuhelintarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Gigantti

Power

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday