OnePlusYleinen

Tässäkö kuvassa on OnePlus 10T? Julkaisun huhutaan tapahtuvan 3. elokuuta ainakin yhdellä markkina-alueella

Tämä saattaa olla OnePlus 10T / Kuva: Pricebaba.com

OnePlus on nähtävästi valmistelemassa uuden OnePlus 10T -puhelimen julkaisua, jos on uskomista jatkuvasti kiihtyviä huhuja. OnePlus ei ole itse vahvistanut mitään, mutta nyt kaksi intialaissivustoa on kertonut hieman lisätietoja.

Pricebaba.com-sivusto on kertonut saaneensa käsiinsä ensimmäisen kuvan OnePlus 10T -puhelimesta. Kuvan kerrotaan paljastavan puhelimen takaosan tekstuurin, joka näyttää sandstone-tyyliseltä. Kuva ei paljasta puhelimen takaosan kameratoteutusta, mutta vasemmassa kyljessä nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet. Kuva ei siis paljoa vielä paljasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10T

Mysmartprice.com-sivusto on nyt mahdollisesti paljastanut OnePlus 10T -puhelimen tarkan julkaisupäivän. Aikaisemmissa huhuissa julkaisua odotettiin heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. Lähteen mukaan julkaisu tapahtuisi erityisesti Intian markkinoilla 3. elokuuta, eli reilun parin viikon päästä. OnePlus ei ole tätä kuitenkaan itse vielä vahvistanut, joten tieto kannattaa ottaa varauksella vastaan.

Samaisen lähteen mukaan OnePlus 10T -puhelinta on lupa odottaa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Moonstone Black sekä vihreä Jade Green. Puhelinta odotetaan tarjolle kolmessa muistiversiossa, jotka ovat 8 + 128 gigatavua, 12 + 256 gigatavua sekä 16 + 512 gigatavua. OnePlussan puhelimissa ei ole ennen nähty 16 gigatavun RAM-muistia, mutta nyt huhujen mukaan 16 + 512 gigatavun versio jäänee vain Intian ja Kiinan markkinoiden herkuksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotojen mukaan laitteessa olisi 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on odotettu tuoreimpien tietojen mukaan Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Puhelimeen on tulossa myös Android 12 sekä OxygenOS 12.

OnePlus 10T

Kameroiden osalta OnePlus 10T tulee tarjoamaan vuotojen perusteella 16 tai 32 megapikselin etukameran, mutta takaosan tärkein kamera on 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 16 tai 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus tulee tarjoamaan puhelimessa myös huhujen mukaan 150 watin tehoisen pikalatauksen, joka on selvästi tehokkaampi kuin OnePlus 10 Prosta löytyvä 80 watin lataus. Akun pitäisi olla kooltaan 4800 milliampeerituntia ja puhelimessa on näytönalainen sormenjälkilukija sekä stereokaiuttimet.

Tiedot puhelimesta tulevat varmasti vielä tarkentumaan ennen varsinaista julkaisua, joten vuodot kannattaa ottaa aina varauksella vastaan.

Lähde: Pricebaba.com, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus