TCLYleinen

TCL vihjaa erittäin edullisesta 5G-puhelimesta, myös 5G-tabletti tulossa

TCL ei ole kovinkaan tunnettu älypuhelinvalmistaja Suomessa, mutta Euroopassa ja Yhdysvalloissa brändin puhelimia myydään laajasti. Myös Suomessa ensimmäistä kertaa nähtiin TCL-puhelin myynnissä, kun Power otti valikoimiinsa hiljattain TCL 20 SE -puhelimen. Nyt kiinalaisvalmistaja on vihjannut uusista 5G-laitejulkaisuistaan MWC-messujen alla, sillä uusia 5G-malleja on tulossa syyskuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan 5G-puhelimen tavoitehinta on todennäköisesti noin 200 euroa, joten kyseessä olisi TCL:n edullisin 5G-puhelin. Puhelimessa on kerrottu olevan NXTVISION-näyttö, jossa on korkeampi virkistystaajuus. Tulevasta puhelimesta on julkaistu myös 30 sekunnin mittainen teaser-video, jonka voi katsoa artikkelin alaosasta.

Video paljastaa muutamia yksityiskohtia puhelimesta. Laitteen takaosassa nähdään kolmoiskamera, joista yksi kameroista on tarkoitettu makrokuvaukseen. Takaosaan on sijoitettu perinteinen sormenjälkilukija sekä puhelimen yläreunassa nähdään 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Alareunassa nähdään USB-C-liitin ja kaiutin. Videolla kameroiden rinnalla nähdään myös teksti ”5GT”, joka viitannee 5G-yhteyksiin sekä mahdollisesti mallinimeen (TCL 20 5GT).

TCL on vahvistanut myös edullisen 5G-puhelimen rinnalla olevan tulossa edullinen 5G-tabletti, mutta siitä ei ole toistaiseksi tarkempia tietoja olemassa.

Lähde: Tek.sapo.pt

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL