TeliaWoltYleinen

Telia ja Wolt yhteistyöhön – laitteet kotiovelle tunnin kuluessa tilauksesta

Kuva: Telia

Telia ja Wolt ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen nopean toimitusvaihtoehdon laitetilauksiin ympäri Suomen. Yhteistyön myötä Wolt kuljettaa Telia Kaupoista tilatut tuotteet asiakkaille tunnin kuluessa tilauksesta.

Telian verkkokaupasta tehtyihin laitetilauksiin on voinut valita Woltin nopean toimituksen 3.5.2023 alkaen. Toimitusvaihtoehto on hyödynnettävissä laitteille, jotka löytyvät Telia Kaupan paikallisista varastosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tähän saakka laitetoimitukset on saanut seuraavalle päivälle, mutta Woltin kanssa käynnistetty yhteistyö tuo entistäkin nopeamman vaihtoehdon tarjolle. Myymäläverkostomme 44 liikettä toimii 23 paikkakunnalla pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Näistä liikkeistä puhelimet ja muut laitteet saa kotiinkuljetuksella jopa tunnissa”, sanoo Telian kanavastrategia johtaja Niklas Segercrantz.

Woltin Suomen maajohtaja Joel Järvinen uskoo suomalaisten ottavan yhteistyön ilolla vastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Elektroniikka on yksi suosituimpia kategorioita Woltin kauppojen joukossa. Eniten suomalaiset tilaavat pikakuljetuksin älypuhelimia, läppäreitä, latureita sekä langattomia kuulokkeita, eli aivan jokapäiväisessä arjessa tarvittavia elektronisia tuotteita. On todella hienoa, että yhteistyömme kautta voimme tarjota tämän mahdollisuuden maanlaajuisesti todella suurelle joukolle suomalaisia.“

Suomessa toimitetaan kierrätykseen arviolta alle 20 prosenttia käytetyistä tai rikkoutuneista älypuhelimista. Telia on jo pitkään edistänyt laitteiden kierrätystä sekä kunnostettujen laitteiden myyntiä. Telian verkkokaupasta on tilattavissa Recycled -kierrätyspuhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Jostain syystä suomalaisilla on tapana jättää käyttöikänsä päässä oleva älypuhelin laatikkoon jemmaan varapuhelimeksi. Tämän nopean toimituspalvelun myötä tarve varapuhelinten säilyttämiselle poistuu, kun uuden puhelimen voi tilata tunnin toimitusajalla”, Niklas Segercrantz kertoo.

Lähde: Telian tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Telia