Black FridayTeliaYleinen

Telia aloitti Black Friday -tarjouksien myynnin – Poimimme parhaimmat

Telia on aloittanut monien muiden jälleenmyyjien tavoin Black Friday -kampanjansa. Black Fridayta vietetään tänä vuonna virallisesti vasta ensi viikon perjantaina 24. marraskuuta.

Olemme aikaisemmin käyneet läpi myös muiden jälleenmyyjien tarjoamia Black Friday -tarjoustuotteita. Niihin pääsee alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä artikkelissa olemme listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista. Osa tuotteista on saattanut olla aiemmin samoin hinnoin myynnissä, joten todelliset tarjoukset kannattaa varmistaa esimerkiksi hintaseurantapalveluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Telian valikoimissa alennukseen saadut puhelimet ovat samoja kuin muillakin. Telia näyttää myyvän myös parin vuoden vanhoja laitteita pois varastosta, ja kyseisien laitteiden alennukset ovat selvästi suurempia. Tableteista tarjoukseen on saatu ainoastaan yksi Samsungin ja yksi Honorin laite.

Älykelloja löytyy tarjouksesta pitkä listaus. Nyt tarjouksessa on esimerkiksi Applen vanhempia älykelloja, mutta myös tutut alennukset Samsungilta, Huaweilta sekä Honorilta. Kuulokkeiden osalta listaus on myös kohtuullinen, mutta oikeastaan mikään tarjouksista ei erotu joukosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella on lista Telian verkkosivuilta löytyvistä Black Friday -tarjouksista. Huomionarvoista on, että suurin osa listauksen tuotteista ovat ”alkaen hintoja”, sillä linkin takaa saattaa löytyä myös laitteesta muita muistiversioita.

Älypuhelimet:

Tabletit:

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday