HuaweiYleinen

Huawei julkaisi Nova 5 Pro -puhelimen tuotesivun verkkokaupassaan

Huaweilta odotetaan uutta Nova 5 -mallistoa ensi viikolla, mutta jo nyt viikkoa ennen julkaisua Huawei on päättänyt julkaista verkkokaupassaan Nova 5 Pro -puhelimen tuotesivun, joka paljastaa vielä julkaisemattoman puhelimen useissa kuvissa. Huawei myös vahvisti puhelimesta olevan tulossa tarjolle neljä väriversiota sekä ainakin kaksi muistiversiota.

Nova 5 Pro -puhelin on tulossa siis myyntiin vihreänä, oranssina, violettina sekä mustana. Tarjolla olevat muistiversiot ovat 8 + 128 gigatavua sekä 8 + 256 gigatavua. Nova 5 Prohon odotetaan myös näyttöä, jossa on pisaramainen loviratkaisu sekä integroitu sormenjälkilukija. Puhelimessa nähdään myös neloiskamera takaosassa. Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja ei ole julkaistu, mutta kyseessä on suurella todennäköisyydellä huippuluokan älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huaweilta odotetaan ensi viikolla myöskin Huawei Nova 5- sekä Huawei Nova 5i -puhelimia. Lisäksi Huawei tulee esittelemään uudistettua Nova-brändiä kantavan Bluetooth-kaiuttimen, josta on tulossa tarjolle väriversiot musta, vihreä, violetti sekä punainen. Kaiuttimessa on muun maussa 660 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi kestää 4 tuntia musiikin kuuntelua. Kaiuttimen hinnaksi on ilmoitettu 129 juania, eli noin 16 euroa.

Lähde: Vmall.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei